Ministarka rudarstva pozvala na debatu i konsultovanje stručnjaka o eksploataciji litijuma

Ostavite komentar


  1. Sve radite,što bi narod rekao,s’ guza.Da ste bili pošteni i želeli da sve bude čisto,prvo javno informisanje,sve karte na sto,pa ondak referendum bato moj.Vi ste svi odreda dobro „podmazani“ od Rio Tinta pa sad narodu mažete oči.Blago državama koje vas takve nemaju…

  2. Nema kopanja litijuma neka kopaju u nemackoj engleskoj u Srbiji nece

  3. Strucni ljudi koji imaju znanje ugled su rekli da je to ne razvoj.na sansa nego samoubistvo,a prodane duse bi da pitam kad izumre ovaj deo balkanskog poluostrva da bi nemacka bila zelena ko ce snositi odgovornost i kakvu….ej bre zelenu Sumadiju pretvarate u pustinju

  4. Bedan pokušaj da glumite „debatu“!
    Koje „stručnjake“ pozivate? One sa spiska „poželjinih“ koji je vlast dostavila medijima da samo njih zovu u medije da bi po zadatku hvalili rudnik ne bi li narod žedne preveli preko vode?
    Kakva debata o bilo čemu sa korumpiranom i siledžijskom vlašću koja gazi Ustav i koja je okupirala sve institucije države? Njih Ustavni sud za to ne poziva na odgovornost, što im je posao, već odbija da čuje građane koji su došli da traže zaštitu i pravdu. Čak i oni rade šta im je takva vlast naredila? Oteli ste državu od njenih građana i nemate nikakav kredibilitet da zovete na debatu sa takvom vlašću kojoj i vi pripadate.
    Mi vidimo da nemamo zaštitu institucija i moramo da se borimo sami.
    Zato nema debate oko toga.
    Neće biti rudnika.
    Tačka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.