Ministarki Mihajlović ustupak, Bajatoviću i dalje fotelja

Šta stoji iza odluke Vlade Srbije o reorganizaciji Javnog preduzeća "Srbijagas"

Ostavite komentar


  1. Ne znam kako se Vođa nije dosetio da umesto Bajata postavi Ivicu! Sve bi opet „cvetalo“, a ministarka bi bila kao,… Marica!

    1. Bajatović je najbolji ekonomski stručnjak u regionu a i šire. To što on ima u malom prstu oni svi skupa nemaju u glavi što se tiče ekonomije.

      1. Bajatović je od zastrašenog miša postao bahati bezobrazno sakupljač plata i finansijer SPS i Rusije. Nema on ni u glavi a kamoli u malom prstu.

      2. Da, vidi mu se na licu sva bahotost i zla namera! Niti je on nasklonjen Rusiji niti je spreman za bilo kakve promene koje bi narusile strukturu korupcije koja se sprovodi vec decenijama kroz svajcarskog posrednika Jugorosgas – Nenad Popovic) koji odgranjava potpuno nepotrebno a stetno za budzet Srbije 10 %! Kome ide tih 10 % a nedavno su obojica milosrdno izjavila da se provizija smanjena na 5 %! Javno!

  2. Auuu. Ovako proruski tekst odavno nisam pročitao u Danasu. Ni Sputnjik ne bi pisao ovako pohvalni tekst o jedinom finansijeru SPS.
    Samo neka je protiv Zorane i SNS-a…

  3. Niko se nije dotakao sustine sukoba – grabeźom oko novca koji Srbijagas prihoduje. Kakva crna sujeta, hvatanje poena, dopadanje ovom ili onom? Bajatovic i njegovi stoje pokraj gomile i imaju lopatu, a Zorana i njeni bi da je uzmu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.