Ministarstvo: Gradnja u zoni Ribničkog jezera samo u skladu sa zakonom

Ostavite komentar


  1. U skladu sa zakonom, ha ha ha. I do sada smo imali zakone pa na svkom ćošku Srbije imamo urbanističko gradjevinsko divljaštvo.

  2. A sto ministarstvo ne zaviri malo na Borsko Jezero, gde je do dolaska na vlast unapredjenih seseljoida bila zabranjena gradnja ispod puta i uzorpacija obale jezera, pa je cak i tada svemocni Bata Saja napravio vikendicu iznad puta. Sada se nemilosrdno unistava priroda nekontrolisanom secom sume iznad jezera i divljom gradnjom na samoj obali. Ako se tome doda i ruglo od „kampa“, za koju godinu ce jezero biti pptpuno unisteno kad unapredjeni seseljoidi ovuda budu spartali u svojim tesko zaradjenim brzim camcima…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.