Vlada Srbije objavila „pet zelenih činjenica Projekta Jadar“

Ostavite komentar


  1. Znaci usati ministar se razume i u rudarenje,stvarno je strucnjak za kokosije perje.

  2. Pitam Ministarstvo poljoprivrede kako oni to sve znaju, ako je na bazi pisanija Rio Tinta onda to bacite u vodu i zaboravite, sta znaci podzemni rudnik? Sta znaci suvi otpad? Sta za vas znaci Jaloviste na otvorenom? Da li je Rio Tinto bilo gde radio podzemno kopanje i suvi otpad? Da li znate sta sadrzi taj suvi otpad? Da li znate da ce ostati suv i posle kise i posle poplava? Rekoh odavno masta radi svasta i ko vam daje pravo da pricate o onome sto je napiso Rio Tinto a sto je jos uvek javna tajna, mani te se price o Rio Tintu bolje resavajte poljoprivredu, stocarstvo, povrtarstvo ili ne brinete o tome posto se inace uvozi sve i svasta lakse vama a i preprodavcima i uvoznicima. Ziveli

  3. Kome verovati? Martinovicu i ostalim radikalima i prelatacevicima. Poznata je stvar da sve ima svoj vek trajabja pa tako i te zatvorene deponije,znaci mi cemo biti „bezbedni“ a za pokoljenja bas nas briga,naprovtiv, mislim da buducim generacijama moramo ostaviti zdravu sredinu. A iz iznetog moze se zakljuciti da su „tajne organizacije“ sa sefom dugo razradjivale plan i da su upoznati do detalja sa rudnikom a sve krijuci od naroda.

  4. Тако је Десимире!.
    А ,ови из Министарства пољопривреде, нек гаје говеђе месо и млеко, ко што рече њихов министар јуче на Скупштини, да су потписани многи протоколи око бесцаринског извоза у Египат.
    Е па драги министре, сточарство у Србији је давно изумрло, а и села су празна на југу, тако о томе треба да се брините, је Србија полако нестаје, а рударење и копање, то тек не долази у обзир.
    Страшно се просипају лажи о платама ,пензијама а видимо својим очима да од тога нема, значи свакодневно нас бомбардују шареним неистинама.
    И увек пре 10, 12 година, али тад је вредност примања била јача платежна него данас, и са вим повећањима са којима се бусаму.
    Џаба,кад не можеш да купиш ни пола од онога што си мого платом пре 10, 12 година.
    Цар је го!!!

  5. Ovo je kao da neka duvanska fabrika objavljuje cinjenice i garncije da je pusenje zdravo i potpuno neskodljivo.

  6. Mi imamo Skupštinu kao zakonodavno telo, a Vladu kao izvršno. Idioti i uzurpatori su sve rade naopako, zlomišljeno, ubrzano da bi javno pljačkali i uništavali srpski narod. Imena se znaju! Nema praštanja, čak i ako se pobegne kao“žuti“! Sve pod kapom nebeskom procesuirati!

  7. Krenuli stručnjaci za sve, eksperti za ništa, da nam pričaju bajke. Samo malouman čovek može da veruje prevarantima koji su uništili sve u ovoj jadnoj Srbiji.

  8. Јел’ ви бринете о пољопривредницима или о Рио Тинту?!Боже,глупо питање.О пољопривредницима ,,брине“ БИА.Ви сте се сви из целе Владе преквалификовали у лобисте страних компанија.

  9. Neka ga kopaju nemci,nemora na nasoj dedovini,neka oni zarade,mi smo navikli da se mucimo

  10. Напредњаци престаните више да лажете овај народ да је Рио Тинто и рудник литијума у Србији,добра ствар за овај народ кад и сами не верујете у то,овај народ није глуп,ваше лажи вређају интелигенцију грађана Србије,Рио Тинто,марш из Србије!!!

  11. Toliko su ih napljuvali u komentarima na instagramu, da više ne dozvoljavaju. Pa evo ovde da poručim: čuj ministarstvo POLJOPRIVREDE promoviše rudnik. Hahaha

  12. Bravooo za sve komentare. Svaka vam čast dobri i razumni ljudi. Nismo mi zatucani kako nas je okarakterisao naš veliki „vođa „!!!

  13. Neće biti rudnika gospodine ministre, neće biti deponije u bilo kom obliku gospodine ministre,neće biti nikakvog iznošenja jadarita gospodine ministre!

  14. Obecali Nemcima jeftinu sirovinu na domah ruke,ko zna koliko su im duzni i koliko su novca od njih dobili. Neka im sve vrate i idemo dalje. Mogli bi mi pristojno da zivimo i od organske poljoprivrede na najplodnijem srpskom zemljistu

  15. Martinovic pravnik po struci on se razume u poljoprivredu nema pojma, ali je poslusan kad treba da laje kao Marjan Risticevic koji je pokrao drzavno zito i nikom nista. Neka se raspitaju u Sasama gde zivi . Bitanga i on sada pametuje a njegove njive u parlogu. Sramota sta trpimo

  16. A što ne objave ništa o preradi !? Kako ćemo taj deo ? Kolika će biti površina deponije ? Kako će izbeći zagadjenje podzemnih voda ?

  17. @Duke
    Eh, pa o preradi ne smeju ni da zucnu, u tom grmu leži zec! Tu dolazi kiselina, pa jalovište na ne znam koliko hektara, na foliji od 1,5 – 2 mm (milimetra) koja “ neće prociriti“ časna reč u podzemne vode koje napajaju pola Srbije? A neće biti ni poplava, bujica ni sleganja zemljišta majke mi mile?
    NEĆE KOPATI, i što reče komentator @ Desimir:
    Nije što ne može nego što NE DAM!

  18. Ове лудаке треба што пре уклонити са лица земље,они више загађују Србију од самог рудника

  19. Ovo je nečuveno šta ova bolesna vlast radi sopstvenom narodu. NAROD NEĆE RUDNIK. Zašto ne slušate narod koji vas je postavio na ta mesta? Donosite bolesne zakone i bolesne odluke koje samo štete tom istom narodu.

  20. ,,Pet zelenih činjenica projekta Jadar“
    1. Marš iz Srbije
    2.Nema rudarenja litijuma
    3.Marš sa Drine
    4.Ne rudarenju litijuma
    5.M’rš iz Srbije

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.