Ministarstvo rudarstva i energetike: EPS postaje Akcionarsko društvo zatvorenog tipa

Ostavite komentar


  1. Ministarka Đedović je samo produžena ruka Vučića, koji o svemu odlučuje. Profesionalni menadžment trenutno upravlja EPS-om i digao je kompaniju na noge posle kolapsa, krajem 2021. godine. Već skoro godinu ipo dana nema partijskih poslušnika koji bi „muzli“ kompaniju kao za vreme Grčića. Nova pravna rešenja u statutu su neprihvatljiva i u bližoj budućnosti vode ka otpuštanju velikog broja radnika, a prvi na udaru su rudari i termo sektor. Neće im ovo proći, a bahatosti ministarke i njenog nalogodavca, nema kraja. Što je vođi bliži pad sa vlasti, sve je bezobzirniji i alaviji.

  2. Gde je nestalo 15% akcija i akcija za zaposlene i bivše zaposlene u EPS ? Molim Đokina za odgovor

  3. Sindikalac a ko muze firmu sa interventnim satima? Ko je digao kompaniju kad je samo urusavaju? Ne mlati praznu slamu i ako si neki sindikalac pocni da radis u interesu ljudi koji su u sindikatu a ne u interesu znas vec koga!

  4. Imam dokument za 40 godine rada i potvrdu za akcije u EPS. Pitam se gde su moje akcije ako se EPS privatizuje kao akcionarsko drustvo zatvorenog tipa,

  5. Obavezno UPAMTITI imena članova Nadzornog Odbora koji su glasali ZA.
    O B A V E Z N O !!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu 10

Odgovor kompanije Rio Tinto na tekst objavljen u Danasu

Kompanija Rio Tinto odgovorila na navode objavljene  u tkestu „Đorđević: Neki fakulteti rade za Rio Tinto, za njih je sve zeleno“ koji je dnevni list  „Danas“ objavio u štampanom izdanju od  27. jula 2024. godine. U nastavku odgovor prenosimo u celosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.