Oglasilo se Ministarstvo: Šta se istražuje na teritoriji Aranđelovca, Topole, Rače, Knića i Kragujevca?

Ostavite komentar


  1. Imam mali problem. Gospodja ministarka (sa tri-cetiri prezimena, prevazisla Slavicu KG) do sad ni jedan jedini put nije rekla istinu. Kako da joj verujem da je sad odjednom prestala da laze?

  2. Nije problem sto se istrazuje. Problem je sto to rade nasi neprijatelji koji su okupirali sve srpske zemlje I sada pljackaju na sve moguce nacine I vode krscanski srpski narod u nestanak sa ovih prostora. Danas je trebalo da nas ima 50 miliona. Sad smo spali na 5 miliona.

  3. Ma nemoj, kako se bas sad istrazuje kada je pitanje litijuma, sad odjednom se istrazuje ali ne litijum. Mi smo jedan glup narod.

  4. Ko je kriv što narod više ništa ne veruje institucijama? I zašto svakom građanskom otporu lepote etiketu političke borbe? To, uostalom, i jesu tipična politička pitanja jer o kompletnoj sudbini Srbije odlučuju političari a ne struka. Ova zemlja je puna glupih, ali još uvek ima pametnih.

  5. “ Bez peska i šljunka nema građevinarstva a bez toga ni kuća, stanova, puteva, bolnica, škola… „.
    Kakvo znanje,kakva bistrina.
    Nije čudo što je ministarka.

  6. @Mike. Bilo bi vam lakše da nas truju naši ,,prijatelji,, Rusi ili kao Kinezi u istočnoj Srbiji?

  7. @Mike
    Ma šta 50 miliona! Milijarda! Kad lupiš i ostaneš živ…

    Vezano za temu – a zašto gospođa ne izađe i kaže javno gde se sve vrše istraživanja, kao i čega? Oko Zaječara, Knjaževca i uglavnom po Staroj Planini se vrše besomučna isteaživanja, ali niko ni da bekne o čemu se radi! A da vam ne verujemo, to je tačno, apsolutno!

  8. Kol’ko sam razumeo protesti nisu politički već narodni, ko tvrdi suprotno sarađuje sa vlastima i to je to. Ekonomisti koja veze sa rudarstvom nema – ne verujem ni dobar dan kad kaže… Toliko…

  9. Ovaj narod ništa bolje nije zaslužio od rudnika,kopaće bili ovde jer one evriće koje je delio aca treba vratiti

  10. Ko bi jos mogao poverovati u njihove price posle svih pogazenih obecanja u koje su se zaklinjali. Izgubljeno poverenje tesko se vraca pa taman da je i istina.

  11. Da a ti koji ,,kopaju“ mermer i kamen su Vučićevi kumovi i uništili su Venčac i okolna sela! Ljudima popucale kuće od detonacija i nikom ništa! A ministarka laže ko i uvek!

  12. Niko ne treba da rovari!!!Ako to sami ikad odlucimo ,sposobni smo sami i da rovarimo!!! Nemanjici su imali rudnike a valjda znate za ove kao sto su RTB ,Rembas,Drmno…. Sto se tice brojnosti ,da nismo stradali od turaka ,1. svetskom( trecina stanovnistva) ,2. svetskom isto kao u 1. Da bilo bi nas vise od 50 miliona! Lupetaji samo budale koje se tome smeju!

  13. Jesi li to političari vlasti kompetentni, pozvani da o tome pričaju. I da naravno da su protesti i politički. U Aranđelovcu je na čelu najgora vlast od kada je knjaz osnovao varoš. To je banda nesposobnjakobića koja samo na ličnu korist gleda. Od nekada mondensko banje postali smo najgora palanka u kojoj ništa ne ne funkcioniše, imamo možda i najbolje preduzetnike u odnosu na veličinu grada. Nema ko da ih angažuje niti da ideju kako da grad bude za poželeti doći.

  14. Ona je i postavljena za ministarku da ispotpisije sve što treba, pa će onda da ode!
    Ništa im ne verujem!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.