Ministarstvo: Zlonamerne tvrdnje da je niški aerodrom ostao bez linija pod uticajem vlasti

Ostavite komentar


  1. Neistina je da je Ministrarstvo preuzelo 2015. Aerodrom Nis – to svi znaju! Takode je neistina da nije to istio ministarstvo sprecilo Ryan Air da leti iz Frankfurt Hahna za Nis – i to svi znaju! Danas su informacije svima dostupne pa ispada kontraproduktivno tvrditi nesto sto svi znaju da ne stoji! Dakle, presaberite se malo u vlasti sta uopste zelite i sa aerodromima Morava i Ponikve kada opet svi znaju da su osudeni na potpuni neuspeh!

  2. Pa zar nije. Ako se ukidaju linije nekih kompanija koje su revozila putnike po upola manjoj ceni od Er Srbije i ona počela da prevozi po monopolskog principu, onda je ovo saopštenje ne samo licemerno nego je čista laž. Vređa ljudsku inteligenciju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Intel: Prava investicija za budućnost? 8

Intel: Prava investicija za budućnost?

Ne tako davno, u novembru 2019. godine, Srbija je u Kragujevcu pokrenula svoju prvu Nacionalnu  AI platformu. Vizionarski  cilj je bio da se Srbija i njeni  istraživači stave na čelo globalne tehnologije. To je bilo mnogo pre nego što smo čuli za OpenAI-jev ChatGPT.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.