MIP dobio novog vlasnika

Ostavite komentar


  1. kao dugogodišnji radnik ove nekada ugledne fabrike na prostoru bivše Jugoslavije, ponosim se što sam bio radnik tog kolektiva i dao svoj doprinos u razvoju istog.
    Sa setom se sećam uspeha naše klanice na domaćem i stranom tržištu koji je postignut kvalitetom naših proizvoda-mesa i mesnih prerađevina. Od naše fabrike
    izdržavalo se hiljadu radničkih porodica a i bezbroj seoskih domaćinstava koji su u
    našem kraju gajili najkvalitetniju stoku. Posebno se ponosim našim dugogodišnjim direktorom Radošević Živomirom koji je domaćinskim rukovođenjem i upravljanjem izvršio renesansu naše firme. Teške dane posle 5-tog oktobra hteo sam da izostavim iz ovog komentara ali ne mogu. Pošteni radnici na ulicu, bez dinara u džepu zavide kada vide kako neko jede sendvič ispred kioska, furmu u bescenje kupuju špekulanti kako bi uništili našeg giganta i izvukli mašine i mehanizaciju i na tome višestruko zaradili a u požarevačke prodavnice ubacili
    nekvalitetno meso i proizvode sumljivog kvaliteta.
    Nkraju raduje me što je MIP ipak dobio pravog vlasnika jer je firma Union MZ dokazala da ima dobar kvalitet proizvoda i mesa odličnog kvaliteta a i zaposlila je dosta naših radnika. Nadam se da će očuvati ugled MIP-a koji je jak brend u zemlji i inostranom tržištu, naročito u Rusiji. SVE NAJBOLJE NOVOM VLASNIKU.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.