Miroslav Mišković na Kopaonik biznis forumu: „Nije problem napraviti fabriku, nego ko će da je vodi“

Ostavite komentar


  1. Ja se slažem potpuno sa gospodinom . Pa , kod nas takvu platu prihoduju samo političari . Ispada da su oni najbolji menadžeri u Srbiji . A da ne zaboravimo , da je politika produžena ruka ekonomije . Tu bih dopunio dotičnog . I još kada uništite zdravstvo i prosvetu ….Bog neka nam je na pomoći . Bravo za komentar , još jednom .

  2. Лако је вама, имате оно најважније а то је капитал, па можете купити људе, али у нечему нисте у праву, има доста оних који имају знања, али немају капитал, јер немамо ПОСЛОВНЕ банке а субвенције одлазе скоро искључиво странцима.

  3. Predpostavljam da je tačno to što gospodin Mišković tvrdi,ali zar je on jedini koji to vidi.Zar mi nemamo stručnjake koji kad odu u inostranstvo procvetaju,a ovde nisu mogli da dodji do izražaja.Koliko sam shvatio promene moraju biti mnogo dublje sveobuhvatne,što sadašnji sistem ne dozvoljava i tu je problem.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.