Miroslav Tomašević ostao bez posla u EPS-u: Otkaz bivšem direktoru okačen na oglasnu tablu

Ostavite komentar


  1. Познајем доста радника из ЕПС-а који кажу да у ЕПСу влада хаос годинама. Једини који раде су радници на терену. Физикалци, монтажери. Тако да изјава Томашевића о квалитетним директорима не стоји.

  2. Највећи црњак би био кад би Томашевић сад отворио печењару. Некако све то има везу са ЕПС-ом, а можда нема посао. А министарки желимо пуно пословног и животног (не) успеха. Заслужила је.

  3. nema dno. Mafija se toliko osilila da ne obraća pažnju ni na šta. Svi mi znamo kako će to da se završi – ali do tada mi ćemo da odemo u propast bez mogućnosti da se povratimo.

  4. Gospodin Tomašević je jedini stručnjak koji može EPS da pilako vrati na noge.To je dokazao dok je bio vd direktor jer je počeo da stvara uslove za nesmetan rad TENT i ostalo.Očigledno da vlastodršcima to nije odgovaralo jer se opirao privatizaciji EPS-a što je cilj bagri iz sns da urade

  5. Sad bi bilo lepo da ovaj Tomašević progovori o svemu što zna.
    To bi pošteni tužioci trebalo pažljivo da registruju, za sada privatno jer je, nažalost, Srbija duboko kriminalizovana država u kojoj caruju teror i korupcija, ali kad se uskoro promeni vlast, da poentiraju sa još mnogim aferama i odgovornim za te afere.

  6. Za Tomaševića uvek ima mesta u stranim enegetskim firmama jer se inženjeri tog profila traže u svetu. Njemu je jasno da ministarka enegetike ne govori istinu o privatizaciji EPS-a, jer EPS će se prodati stranoj državi da bi se izmirili dugovi koje država ne može da otplati.

  7. Kad sam bio student pevalo se
    ,,Na radiju svasta kazu,dal su svesni kolko lazu,,
    Sve je isto samo nije radio nego je TV
    ,,Ja sam jedini mrtvac koji seta ulicom,jer nemam para da platim svoj pogreb,,

  8. VREME CE POKAZATI. ALI COVEK KOJI ZAISTA ZNA SVOJ POSAO JE JEDINI PRAVI STVARALAC I OPSTAJE. STA CE RADITI ONI KOJI SE BAVE SAMO CIFRAMA KADA OVIMA DOSADI I ODU. BICE „SAMO DUGMAD NE DIRAJ“.

  9. Kakva je ministarka,ne znam gde nalaze takve ne zna se koja je gora bivsa ili sadasnja,sramota za Srbiju,raspustenice,pune kompleksa se igraju energetikom zemlje.nije ti energetski sektor guci tasna.
    I mnogo toga moze da se zakljuci o licnosti,koja do juce nije imala leba da jede odjednom se kiti belisvetskim glupostima .coveku kome je bitna marka tasne,takav covek je za psihologa,a ne za ministra.
    Bolesno drustvo.

  10. Jeli bre Tomaševiću, ko je tebe tako pametnog tukao po ušima da prihvatiš tu funkciju? Zato, sedi razmisli i reci sve što znaš o propasti EPS i bićeš heroj nacije.

  11. Nije mu to tatina firma kako ga postavili tako ga smenili mislio je sad se docepao zlatne koke pa ce je ocerupati ko i predhodnici.

  12. @ Istina
    Nije mu to tatina firma nego firma nestručne ministarke Đedović i njenih ortaka i kolega, bankara, „norveških stručnjaka“ sa platom od po 10000 evra.
    Oni će da kroje kapu. I neki će tad imati priliku da budu „zadovoljni“.

    @ Aleksandar
    Čovek je slobodan. Ne moraju svi da budu roblje i klimoglavci.

  13. Kome Vučić da otkaz, garant je dobar i pametan struĉnjak. Zato se i ne uklapa u obavezan, posluŝnički profil članova sns.

  14. Od ovih sns botova nastaće kratak spoj tj. ima da vam sprže vaš sajt
    Tomaševiću podrška !

  15. Биће и другог посла ,не брините! Посао није зец , неће побећи!

  16. Ako ne igraš kako oni sviraju dobijaš crveni karton. To su mafijaši lopovi koi gledaju da unište Kolubara.Ne dajte se Kolubara.

  17. Klasik linč a ko je potpisao otkaz ima li ime i prezime ili je to grua bandita i lopova koji se kriju iza imena poslodavac

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.