“Mišelin“ najveći poslodavac u ovom regionu

Na poziv predsednika Kompanije ''Mišelin'' Florana Menegoa u Njujorku će boraviti gradonačelnik Pirota Vladan Vasić i direktor Slobodne zone Pirot Dragan Kostić

Ostavite komentar


  1. Komplimenti Piroćancima – Tigrašima, rukovodstvu grada i, naravno, svim gradjanima.
    Jeste uzor. Ponosite se time.
    Svako dobro

    Pozdrav iz Niša

  2. Autor, kao i mnogi kod nas, očigledno od stranih jezika govori uglavnom engleski, a sa francuskim nije baš i dobrim odnosima. Michelin je francuska firma i, shodno tome, izgovara se Mišlen. Ako običan narod ne zna, žurnalista bi to morao da zna. A gde je lektor?

    1. Eee… cika Pajo … francuska firma “ Michelin “ se izgovara “ mislan … ne Mislen …

    2. Upravo lektorise,clanak o buducoj fabrici Ling-Long,koja ce verovatno biti konkurencija fabrici u Pirotu…??

  3. Nije sve tako glatko i slatko. Bez ovog lika se u Pirotu ne može postati ni kvitar na pijaci. njegova uloga u Tigru i Michelinu je ravna nuli. Jedan je od najtalentovanijih nepotista i uništitelja drustvenih preduzeca u Pirotu. on je potpisao odobrenja investitorima MHE da devastiraju reke. Hohštapler i prodavac magle.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.