Mišković objavio drugu knjigu - "Tajne zanata" 1foto Miroslav Dragojević Danas

Vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković objavio je svoju drugu knjigu – „Tajne zanata“, zbirku kratkih priča iz karijere, koja je zasnovana na primerima iz poslovne prakse, propraćenim zaključcima i uvidima čoveka koji je svojim radom obeležio ekonomski život Srbije i regiona u poslednjim decenijama, saopštila je danas njegova kompanija.

Mišković iznosi pred publiku svojevrsni vodič za sve faze biznisa: od pokretanja i investiranja, preko razvoja kompanija i ljudi, do izlaska iz biznisa – prodaje.

Želja autora, kako je objašnjeno, jeste da čitalac najlakšim putem nauči sve ono što je on naučio na teži način – na sopstvenim iskustvima i greškama.

„Znanje smatram najbitnijim kvalitetom pojedinca i društva, a prenošenje znanja jednim od najvažnijih zadataka svakog čoveka i institucije. Najkorisnije što možemo učiniti za svoje okruženje jeste da znanje stičemo i unapređujemo ga, a onda da ga nesebično delimo sa onima koji žele da ga usvoje“, objasnio je Mišković svoje motive za objavljivanje druge knjige.

Prethodnu knjigu „Ja, tajkun“ Mišković je 2018. godine objavio je kao svoju životnu ispovest.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari