Najnoviji izveštaj MMF-a: Uskoro nove cene gasa i električne energije u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Prošli izbori – cene mogu slobodno da rastu! Glasaj narode i sledeći put tako – sve ćemo posle plaćati, sa zateznim kamatama. I veruj u bajke.

  2. Dokle više sa tim poskupljenjima?!!Podižite plate i satnice radnicima!Alo precedniče,narod ti je gladan i luta u tami!

  3. od svih preporuka najverovatnije će proći ona o korekciji cena, ostale su mnogo bolnije po vlast. Treba povećati plate kol centrima, stranačkim vojnicima.

  4. Dosta smo slusali price struja i gas nece poskupeti, jer sekti nedostaju pare za planiranu brzinu bogacenja svojih clanova

  5. Tigru sa Balkana cene struje određuje MMF.Gde su milijarde Sinišine sa računa?

  6. Al to kad ljudi kazu alo predsednice kad mu se kao nesto licno obrate za pomoc ili mu ukazuju na nesto. Shvatite ljudi, ne daje on pet para za ovaj narod, prestanite vise sa tim

  7. Plata 10% godisnje a ostale cene osnovnih zivotnih namirnica, nafta, struja, gas… evo od pre par dana i putarine. Samo ne znam dokle ovako. Bolje da se mi vratimo na prosecne plate i cene od pre 15 godina bolje bi ziveli nego sad.

  8. Izgleda da samo rat spasi narod.U ratu , a preživeo sam dva i oba puta el.energija je bila gotovo dzabe.Koristile se stare ringle i sijalice koje troše struju a nismo ništa plaćali,cena je bila za mesečni račun oko 5maraka to je današnjih 600 dinara.Mleko je bilo povoljno,jaja,komunalije i voda dzabe.Sada kada država tobože uspeva redja svetske uspehe narod grca u dugovima i brlja po kontejnerima.Sve više se vidja naroda kako uživa u uspehu države na kontejneru.Najveći uspeh mladog Srbina sada je da bude primljen za stalno pa da digne kredit da isplati dugove struje,vode,interneta,telefona,položi za kola,kupi roditeljim lekove koji su nekada bili besplatni i okrpi kola za neprolazni tehnički.Besplatna struja je postala muzilica gradjana a bezmalo besplatni solarni paneli i jeftine baterije su carinski oporezovani da ne mogu da se kupe kako bi se pljačka nastavila naroda.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.