MMF zabrinut, Siniša Mali optimista: Zbog čega je globalna ekonomija slaba i šta stručnjaci očekuju u 2024. godini?

Ostavite komentar


  1. MMF ima razloga da bude zabrinut jer je Srbija neuredjena pravna drzava pa je iluzorno da se ocekuje da bude uredjena kad su finansije u pitanju pogotovo sto finansije vode nestr

  2. MMF ima razloga da bude zabrìnut kada je Srbija neuredjena pravna drzava pa bi bilo iluzorno ocekivati da je uredjena kad su finansije u pitanju.Finansijama se bave u drzavi Srbiji i oni koji nemaju ni dana staza osim u politici a oni koji ga imaju i imaju znanja i iskustva ne mogu da dodju do izrazaja od partijskih kadrova.Sve ce to tako biti kad o nama odlucuju nesposobni,nepismeni,neobrazovani i neobavesteni.Tako je to u drzavi u kojoj diplomu mozes kupiti i danas si kako ima primera konobar a sutra drzavni sekretar direktor ili nesto daleko daleko vise.Treba imati na umu da zivimo na moju veliku zalost u drzavi Srbiji u kojoj ti je potrebna samo partijska knjizica koga zabole briga sto je MMF zabrinut kad ove koji vode drzavu bas nije briga.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.