Mnogi mali proizvođači mleka neće preživeti, sve manje krava u Srbiji

Zbog niskih otkupnih cena mlekara

Ostavite komentar


  1. Ti koji su imali malo krava su stari roditelji kojima su naslednici vikendaši kada roditelji umru krave i sva stoka se proda ,zatvori se kuća i postane vikendica koja se prodaje u oglasima zapuštena kao što su bilii i roditelji bili.Stoku gaje pravi stočari ,poljoprivrednici koji generacijama se drže i zajedno obavljaju taj težak posao ,o njima treba brinuti a ne o onima što su od Tita dobili stanove u Beogradu koji kravu vide samo ponekim vikendom u obliku kajmaka ,sira ,mesa.

  2. Pa seljaci masovno glasaju za ovu vlast. Tako im i treba. Uskoro će ići da „razvlače žice“ po gradovima.

  3. Koja god vlast da dodje neradnicima ne odgovara,i ja imam 20 krava,radim u firmi,radi i zena,troje dece skolujem imam maline i plastenike,sve se moze kad se hoce,samo boze zdravlja

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.