Momirović: Akcijom "Najbolja cena" država štiti standard građana 1foto (BETAPHOTO/MILAN ILIĆ)

Ministar trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas da akcija „Najbolja cena“ nije samo obično sniženje cena, nego odgovor vlasti na izazove sa kojima se suočavaju građani, kao i konkretan dokaz da država radi u njihovom interesu.

Momirović je rekao da akcijom „Najbolja cena“ vlast pruža građanima mogućnost da za svoj novac dobiju više, bilo kroz kupovinu kvalitetnijih proizvoda, bilo kroz značajne uštede.

Postoji stalna tendencija određenih medija da velike akcije prebace na polje populizma, sa jedinim ciljem da diskredituju napor države da građanima omogući veće penzije, plate i više novca u kućnom budžetu, izjavio je Momirović u Valjevu.

Momirović je dodao da u vreme kada su ljudi suočeni sa inflacijom i povećanim troškovima akcija „Najbolja cena“ predstavlja odlučnost vlasti da zaštiti standard građana, saopštilo je Ministarstvo trgovine.

„Naša odgovornost je prema narodu, a ne prema gospodarima virtuelne stvarnosti, koji bi radije videli propast, nego napredak srpske države“, poručio je Momirović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari