Momirović: EXPO 2027 će biti najveći događaj ikada organizovan u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Нешто ми ту није јасно. Србија у утакмици за EXPO са Америком победила??? Али баш ми није јасно и страх ме те „победе“.

  2. muka mi je od ovih i njihovih „naj … ikada“ … lazovi, secikese, bednici

  3. Koliko će da nas gradjane košta taj ikada najveći dogadjaj u Srbiji?

  4. Eto novog izgovora za bezpotrebno trošenje budžetskog novca i uzimanja novih kredita, kako bi se napravila gomila objekata za ovu izložbu, posle koje će sve to ostati da zvrji prazno i da propada… A država i građani da otplaćuju…

  5. Ma daaa, sve je najveće nego ikada. Najveći dug u istoriji Srbije, najveća korupcija u istoriji, najveća pljačka države, to su najveća dostignuća koja ne pominjete. A daa, bio je i najveći kontramiting ikada, jedino Vam se digitron pokvario. E taj Expo vi nećete organizovati, džaba se hvalite.

  6. Ta izložba nam nije trebala jer se normalni ljudi bore da prežive u ovim teškim godinama krize u zemlji sa malim platama, nesigurnim radnim mestima…A onima koji imaju sve, lako je da guraju neke izložbe i dobro se ovajde i akonto toga.

  7. Правимо стадионе…а народ на ивици егзистенције.Коме се ми доказујемо?!?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.