Momirović o većim putarinama: Nije trenutak za nove namete

Direktor Puteva Srbije najavio da će zbog smanjenih prihoda zatražiti da se podignu cene za korišćenje auto-puteva

Ostavite komentar


  1. Pametno zboriš ministre. Daj nalog onom nesposobnom Drobnjaku da sredi firmu tako što će smanjiti troškove pa tek onda da vidimo ima li smisla povećanje cena, ne možemo mi da platimo koliko oni mogu da potroše.

  2. Sad ćemo videti ko ima podršku „šefa“. Ako se povećaju putarine Drobnjak je car a ministar, najbolje, da ponese ostavku jer se ni za šta ne pita.

  3. Pored najvisih autoputarina u Evropi i praznih autoputeva koji se berovatno koriste sa samo 10-tak % izgradenih kapaciteta, nije ni cudo sto apetiti rastu a niko ne razmislja o ustedama i posebno o vinjeti!!!

  4. Nije u nadleznosti preduzeca koje upravlja drzavnim putevima da brine o mrezi lokalnih puteva. Ako se ne bi cinile usluge lokalnim.funkcionerima mozda bi se troskovi smanjili.

  5. Zašto novinari Danasa ne postave pitanje ministru zbog velikog broja radnika na naplati putarine a istovremeno imaju onaj elektronski sistem bez i ljudi.Zašto pobogu plaćamo tolike ljude ,pa nije ovo srednji vek više,jel treba da idu sa torbicama i naplaćuju…šta je sa mogućnošću plaćanja preko mobilnog telefona,evo i parking servis je to uveo…Zar u vreme korone nike cilj da se smanje kontakti i plaća beskontaktno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 10

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.