Momirović: Sve je moguće, pa i veće poskupljenje kafe

Ostavite komentar


  1. Sve je ok. Kad ti život prođe u nestašicama, vožnji par-nepar, sankcijama, zastarelim deviznim štednjama, denominacijama dinara, raznim pirmidalnim bankama, kupovinom benzina u plastičnim flašama, u redovima za kupovinu ulja i hleba, sa mesečnom platom od 20 DM, građanskim ratovanjima, NATO bombardovanju, lopovskim privatizacijama, izbornim demokratskim prevarama, … nekako ćemo valjda preživeti i ovu novu cenu kafe.

  2. Ниједно тржиште кафе и ниједна берза за кафу неће питати овог српског главоњу шта он мисли, њему ће се рећи ТОЛИКО кошта и баста.

  3. @ Evera strucnjak na nivou SNS – uzece prvi moguc ugovor koji mu ponudi vise para za njegov licni dzep a na ustrb naroda. Ne, nije strucnjak i to ce se sve lepo videti u buducnosti. Zivi bili.

  4. Kakav bilmez, jedan od 31 u vladi koji ništa ne znaju sem da udovolje aci i braci, a njihovog konta ako se sete, sete!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.