Momirović: Završetak Svračkova obezbediće stabilno vodosnabdevanje Gornjeg Milanovca

Ostavite komentar


  1. Ej, Momiroviću pa ti neznaš gde si šupalj i gde ti se voda prosipa iz pantalona. Iz Svračkova mi se nikad nećemo napiti vode a kamoli da proradi hidrocentrala. Pogledaj oko Požege, Čačka i G. Milanovaca sve su planine bogate izvorima vode, samo ih treba kaptirati i objediniti. Problem je kako opravdati pare izgubljene na Svračkovačkoj brani. Momiroviću, sedi u bar svog hotela i popi čašu kisele vode a nas iz moravičkog okruga pusti da se bavimo svojim jadima.

  2. O kakvoj li infrastrukturi pricaju kad vec dve nedelje nemamo vode. A i to sto ce tim istim putem do Pranjana docekati istrazivanja Rio Tinta, koga briga! Samo neka je napredno!

  3. Ljudi, imali su 9 godina da razmišljaju ako ništa drugo o rešavanju problema u vodosnabdevanju. Nisi ni to uradili, sada kada smo 20 dana bez vode i to ceo Gornji Milanovac vreme je da mi razmislimo da li oni trebaju da budu na vlasti. Moje lično mišljenje je da su se dokazali. Infrastrukturni projekti u Gornjem Milanovcu, ciljani a za kupovinu glasova su im sada propala priča i kod tih i takvih građana jer sada im asvaltirana ulica manje znači od činjenice da nemaju vode i sada sa pravom a narodski rečeno mogu da okrenu ćurak, zar ne…i gde se tu ogleda pamet opštinskoj vlasti, republičkoj…skroz su kontra produktivni. Postaneš predsednik, vidiš sve probleme i ako si normalan u glavu uhvatiš se problema rešavanja vode a ne asfaltiranjem zarad glasova…koliko čovek treba da bude glup a najgore od svega je što je u pitanju vlast…i sad vi meni recite da treba da opstanu na vlasti, strašno + pitanje je za koga se radi put ka Pranjanima = mozda RIO TINTO…SVE UKUPNO, BRUKA I SRAMOTA

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.