Mostovi u Srbiji kvalitetno građeni, ali ih treba održavati

* Ministarka Zorana Mihajlović je naložila vanredni inspekcijski nadzor nad svim mostovima u Srbiji dužim od 100 metara

Ostavite komentar


  1. Mostove,kao i kola da ispitaju Nemci,ništa ne bi dobilo upotrebnu dozvolu!

  2. „Most Slobode“ u Novom Sadu iako je pre desetak godina delimicno izgradjen posle bombardovanja, skroz korodirao(svaki posetilac Stranda na Dunavu moze da vidi golim okom sa 10 m). Nije periodicno odrzavan a soli se svake zime iako je soljenje zabranjeno!! Ovako nece izdrzati jos 10 godina.

  3. Poštovani gospodine, zaboravili ste GOŠU iz Smederevske Palanke, koja je gradila, prvu Gazelu, prvi Brankov most i prvi gvozdeni most preko Save. Sve mostove na pruzi Beograd-bar je gradila Goša, jedna od tih mostova je čak dobio i Evropsku nagradu tih godina. Od Goše su još uvek živi GOŠA FOM AD i GOŠA MONTAŽA AD, koji su i gradili imontirali sve ove mostove, ali danas ne mogu da dobiju velike poslove na mostovima, jer nisu iz Beograda. Čudno je da oni koji su graduili mostove ne mogu da ih kasnije popravljaju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.