Može li država da stane na put bahatom parkiranju na mestima za invalide

Ostavite komentar


  1. Prvo nedovoljan je broj parking mesta za invalide u Lidlu, TC Usce, TC Galerija, .. jedino TC Delta City ima dovoljan broj parking mesta i tu bas uvek oma mesta za invalide. Treba da se ugledaju i drugi TC i prodavnice a parking mesto je parking pa kada nema invalida da zauzmu sva parking mesta ne vidim razlog zasto neko ne stane nakratko do 60min na tobparking mesto koja su inace deficit jer drzava noje uredila gradski saobracaj, metro … pa da svi mi idemo sa GP a ne sa svojim automobilima.

  2. Jedino rešenje je kvarcni auto-lak, kapuljača, maska i neki novi Robin Hud-ić.., lak se prima za 15 sek i ne skida nikako, akcija traje 2,3 ili 15 dana i više niko od „mentalnih invalida“ posle ne rizikuje, njima je novac svetinja kao i svakom ološu

  3. Mozes ti napraviti parkinga koliko hoces ,ispred Lidl-a ogromni parking a bahati i onda stnu ispred ulaznih vrata pa neozes da prodjes treba ih obilaziti kao da je ova drzava njihova.
    (Da mogu valjda bi vozili i unutar prodavnice)Ali netreba se cuditi vaspitanje izlazi iz porodice.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.