Reporter Danasa u Surčinu: Može li projekat „EXPO 2027“ da se uzdigne iz današnjeg blata do „zlata“ za tri godine? (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Bukvalno ce ,posle svih puteva i ovog,Srbija ostati jedna rupa…vec su mnoga brda raskopana i srusena zbog kamena i zemlje koji se odvoze…ako sada putujete po Srbiji videcete te ruzne rupe ,porusena suva stabla…raskopane i osusene recne tokove…kao da nas je udario neki meteor..ŠTA OSTAVLJAMO BUDUĆIM POKOLENJIMA????Stadion u BG..expo????

  2. Pa vec smo odavno:
    – odbranili Kosovo
    – izgradili metro
    – ušli u EU
    – otvorili fabriku čipova, filijaju Boinga, Mercedesa, Tenisa
    – rešili slučajeve O. Ivanovića, V. Cvijana, Saleta Mutavog, pevačice iz Borče, kantrimen-Divac, Andree Bojanić, pada helikoptera…
    – rešili sve sporne privatizacije, 24 stana u Bugarskoj, toksikološke analize vozača Meklarena, naplatne rampe u Doljevcu….

  3. Ova vlast nema sposobne kadrove da iznesu taj projekat , brzu prugu grade bezmalo deset godina , katastrofa ! Radnici nece raditi na terenu za male pare dok zivimo u hiper inflaciji a moramo uzeti u obzir da nemamo dovoljno kvalifikovane radne snage !

  4. Nije svaka izgradnja koju predstavljaju napredovanje. Neke mogu biti i put u propast.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.