N1: Iz Folksvagena poručuju da su sve opcije otvorene

Ostavite komentar


  1. Jos uvek nije sve izgubljeno….. Ali ce neradnicima i to biti lose, jer je bolje da uzimaju dzeparac od mame, tate, babe, dede, nego da nesto sami zarade.

  2. Jedan ovakav gigantski privredni projetak ili ulaganje bi iz korena promenilo privrednu i ekonomsku strukturu naše zemlje!!!

    1. Iz kog korena? Pa imamo već jednu takvu fabriku i šta onda? Dolazak investitora je dobra stvar ali naš način privlačenja istih je loš, tu je problem. Sposobni i stručni radnici neće da rade za bedne nadnice već odlaze preko i tako se država unazađuje.

    2. mihajlo:Siguran sam da Srbija nudi najbolje uslove i verujem da će to prevagnuti da Folcvagen dođe u Srbiju.

  3. Dolazak Folksvagena bi uticao znacajno na nasu ekonomiju i privredu, dodatno bi smanjio nezaposlenost i uvrstio Srbiju na mapu zemalja sa znacajnim i bogatim gigantima

  4. bilo bi dobra injekcija za razvoj srbije.ali nemacka se pita ami bas ne slusamo

  5. Zamislite 300,000 vozila na kamionima u redu na Horgošu….
    Pa iz jedne Britanije beže auto biznisi zbog brexita a sada će u malu Srbiju koju EU ni ne želi.

Ostavite komentar


Ekonomija

"Električni automobili su igračka za bogate ljude": Da li će novi model „Pande“ biti dostupan samo najbogatijima? 10

„Električni automobili su igračka za bogate ljude“: Da li će novi model „Pande“ biti dostupan samo najbogatijima?

Svečano najavljena proizvodnja od jeseni EV modela Fiat „Grande Panda“ u Kragujevcu će nesumnjivo uticati na statistiku domaće industrijske proizvodnje. Dobra vest za jednu od najstarijih kompanija u Srbiji, s obzirom na to da je Fiat u istoj fabrici ugasio proizvodnju 2022. godine, posle više godina postepenog smanjenja obima posla. I ovaj model, isto kao i ostala EV, relativno je skup za džep prosečnog Srbina, pa će se ovi automobili uglavnom izvoziti, verovatno u Evropsku uniju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.