Na severu Kosova prodavnice ponovo otvorene

Ostavite komentar


  1. Supermen Vucic na delo, spasitelj Srpskog naroda, a zaboravi da vecina Srba zive u drugu stranu Ibra.

  2. Sve su borbe prestale kada je rat izgubljen A Djuric ce, obavezno, u svoj bilans „uspeha“ uknjiziti i propali pokusaj da inscenira „humanitarnu katastrofu“ na severnom delu susedne Republike Kosova, koja, uzgred receno, ima liberalno trziste, krcatu robom, maltene iz celog sveta, gde bukvalno ima svega, jer nema cega nema. Vreme je za mir i uspostavljanje dobrosusedskih odnosa uz puno razumevanje u funkciji poboljsanja kvaliteta zivota i sveukupnog napretka. Vreme je da gledamo unapred.

    1. Da gledamo „unapred“ da šiptarski teroristi na isti način kao što su od 1941 počeli da ubijaju i proteruju Srbe sa Kosova i Metohije do dana današnjeg, to nastave da rade u Preševu, Bujanovcu, Medveđi, sanxaku… Dokle treba da gledamo „unapred“ da neonacistička evropa i najveći nacisti sveta SAD valorizaju zločine šiptara od 1941. Kakvi su to „dobrosusedski osnosi“ kad šiptari ubijaju i proteruju Srbe 79 godina

      1. Ubijali su Srbe i komunisti 1945, ubijeno je preko 60.000 od strane komunističkih bandita a što se tiče Kosova, imali su njihovu saglasnost. Malo se raspitajte šta je osnovano u Dečanima nakon drugog svetskog rata.

    2. Sad je vama vreme za mir ali nije nama. Zato ni vi niste mirni niti ćete biti, jer znate da ste pod patronom, koji danas jeste, sutra nije

      1. Za vas, to je glavni problem Mirko, „MIR“
        90% Srbskih medija i rezimskih politicara govore svakodnevno de ce biti rata, dok na Kosovu eto 20 godina slave MIR.

  3. Srpska vlast pravi budalu od sebe i srpskog naroda. Ne interesuje njih nista izuzev njihovog krimi profita. Stvarno je vreme da narod progleda.

  4. Kosovo, ako je pravna drzava mora da kazni bahate vlasnike prodavnica koji po sopstvenim arsinima otvaraju i zztvaraju prodavnice ne mareci za radno vreme. Takodje, Kosovo mora da spreci sverc robe na koju neki radojicici, veselinovici, vucici i ostali ne placaju porez, akcize, takse, carinu. Kriminal sa severa Kosova prelio se na citavu Srbiju, a kriminalci se predstavljau kao zastitnici srpskih interesa, kao stanisici, arkani, legije i drugi devedesetih.

  5. Rezolucija 1244 nedozvoljava nikakvu drzavnu granicu izmedju Kosova i ostalog dijela Srbije. Gdje nema granice, nema ni carine. Carina moze samo da se naplacuje izmedju Albanije i Crne Gore i zato su nadlezni KFOR i UMNIK a nikako pojedinci i teroristi. Nazalos KFOR i UMNIK nerade svoj poso. Zato maraju biti protjerani, teroristi pohapsen i problem je rijesen.

  6. Baš volim kad se „humanitarna katastrofa“ reši tako brzo i sama od sebe. Kao da je nikad nije ni bilo!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.