Na Zlatiboru svečano obeleženo 130 godina turističke tradicije

Ostavite komentar


  1. Jer sto SNS kaze: Beton je uvek u modi. Rade punom parom, trenutno njihove firme poplocavaju Frusku Goru.

  2. Zlatibor je uništen, ne znam šta proslavljaju.
    Nakazne zgrade noću kao utvare.
    Popunite te zgrade migrantima i obezbedite zelenu transverzalni. Da bar ima neke koristi od vas.

  3. Zlatibor je devastiran gradnjom. Ubili ste miris planine. Zlocin nad prirodom i lokalnim stanovnistvom zbog gramzivosti i pranja para.

  4. Da su se gospoda iz teksta malo osvrnuli oko sebe, videli bi razoren, pretužan i u uništen prirodni resurs, koji je uzurpirala građevinska mafija u saradnji sa institucijama koje su im to legalno omogućile.Zlatibor je ogledalo licemerja i prava slika do kakvih posledica dovodi sprega visokokorumpiranih političara i visokobudžetnih kriminalaca, Zlatibor više nije naš, poput Kopaonika i drugih priridnih dobara koja su nekada pripadala svima a sada su privatizovana od urbanih varvara…

  5. Nije vas sramota,što je Zlatibor postao perionica Šarićevih para od droge preko njegovog kuma košarakaša Pekovića- cela Srbija to zna.. na šta vam liči Zlatibor, na Kaluđericu, kakav turizam, nemate pijaću vodu, ovaj Stamatović je bruka i sramota za sve te ljude dole, jer je napravio pakt sa đavolima..

  6. Držite opelo Zlatiboru, ok, dobro ste se uslikali da zapamtimo egzekutore..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.