Nabavka PCR testova: Od koka nosilja do milionskog posla s državom

Ostavite komentar


  1. Glasali ste marvo za ovakve i njih ste i dobili. Za vas je tuzno sto bi opet iste glasali. Za mene nije, ja na moru. Pijem kapucino i gledam vas bednike koje sisaju barabe.
    Nije da niste zasluzili.

  2. Na žalost, ne verujem da je iko normalan očekivao da će odluka o dobavljaču i sam proces nabavke PCR testova biti jedna poštena i transparentna akcija! Zahvaljujući CINS mahinacija je obelodanjena i manipulanti iz redova vlasti su uhvaćeni na delu! Ali na još veću žalost je da tačno znamo dalji razvoj događaja – vlast će odrediti nekog iz politike i nekog iz struke da sve to demantuju, pomenuće gospodina Đilasa po zlu, poslati poresku ili ko zna koju inspekciju u CINS, optužiće ih za nepatriotizam i autošovinizam …. – i sve će biti obavljeno kako je i zamišljeno. Pojaviće se neka nova slična afera i mahinacija “sposobnih” građana bliskih vlasti ili iz same vlasti, CINS će i to da registruje i obavestiti će građane Srbije da su opet prevareni i pokradeni. Ali neobrazovan i nerazmišljajući narod ispranih mozgova u svemu tome neće videti ništa loše! Ta i oni bi voleli da su “sposobni” i na njihovom mestu i nadaju se da će i oni doći na red! To je u stvari najžalosnije!

  3. Nova adresa im je pod krovom novog ministra koji je to postao aplaudiranjem velikom vodji. Neka njega pitaju sto su se tu sakrili?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.