Prvo odvojili pare u budžetu za stadion, a posle naručuju studiju izvodljivosti: Da li se gradnja Nacionalnog stadiona isplati?

Ostavite komentar


  1. Potrebni su nam čisti vazduh , voda i zemlja.
    Nisu nam sigurno potrebni mega projekti vlasti bez tendera i političari.

  2. Da bi neko ostao upamćen u narodu treba da napravi dobra dela. Za vreme Tita dldoneo njam je slobodu posle 4 godine rata. Svojom vladavinom pružio nam je lep dostojanstven život. Ceo svet nas je poštovao. A danas predsednik Vučić podario nam je život u bedi preživljavanje od mizernih penzija bednih plata odlaska mladih iz zemlje propašće e poljoprivrede i stočarstva visokih cena hrane. Ali zato želi da ga pamte po skupim ulaganjima u spomenike basnoslovno skupe stadione afera sa kroiminalcima kumovskom mafijom. Biće upamćen kao diktator i predsednik koji je organizovao kradju glasova na izborima.

  3. Ta studija izvodljivosti ničemu ne služi je će biti urađeno onako kako želi Investitor, u ovo slučaju Vučić.

  4. Ovaj stadion nikom ne treba, to će biti jama bez dna za održavanje, a prihodi nikakvi. To je samo fora da se properu pare, malo im je ovo što sada muljaju, i eventualno baza za sektu navijača.

  5. Taj debil drzavnim parama gradi stadione za srpski trecerazredni fudbal, a borca, ovca, krnjaca (namerno pocetnim malim slovim) I ostale selendre bez kanalizacije.
    I dalje ovaj glupi narod glasa za njega, nestorovice, milice I ostale zajebancije.
    A ubise Zorana.
    I ne zasluzuju bolje, da bog da napravio deset stadiona, narod nek crkne od gladi, hcaka bogu ja sam pobegao u Austriju.

  6. Imaš dva stadiona koja ne možeš da napuniš i praviš treći. Kakva studija izvodljivosti/opravdanosti? A isplati se njima jer će izaći još bogatiji iz tog projekta.

  7. Kad pogledate rezultate SNS korporacije i njihovog SEFA onda shvatite da oni nisu nista napravili , Dubaji su napravili za deset godina u Srbiji jednu liniju brze pruge nisu sposobni da naprave ali zato nam javni dug raste neverovatnom brzinom , Beograd nema precistac otpadnih voda , autobusku stanicu , zdravstvo nam se raspalo , vojska u rasulu o policiji ne vredi trositi reci …… Srbija je izolovana od EU i SAD ekonomski i politicki , da li neko moze da objasni sta se ovde desava !!!

  8. AV se ponaša kao nezreli tinejdžer. Zanemaruje činjenicu da je zloupotreba budžetskih sredstava krivično delo. Toliko o takozvanom najboljem studentu prava.

  9. nam je nepotreban. Oni uopšte ne znaju da odrede prioritete. Stalno nešto „grade“ a jedini cilj im je da se ugrade.

  10. Ovde je sve jasno kao dan, potreban je da bi se ugradili SNS kadrovi…. nema tu mnogo polemike. Sta ce meni stadion, treba mi hleba da nahranim decu. Stice ih sve pravda kad tad….

  11. „Prvo odvojili pare u budžetu za stadion..“
    – Što je i logično ! Prvo treba da se vidi koliko će kome da pripadne a sve ostalo je sekundarno…

  12. Da se podsetimo ko je sve gradio stadione kroz istoriju ??? musolini,hitler,čaušesku,pinoče,kim il sung,itd.itd.,al’ ne za fudbal,neeeee,nego za sletove,mitinge a za „loptanje“ i atletiku,ako ima termina !!

  13. Bilo bi fino da se renoviraju bolnice i porodilišta do minimuma pristojnih uslova, pre nego što se uopšte razmišlja o ulaganju u treći stadion… Sramotno, ali očekivano od trenutne vlasti, nazalost

  14. Овај стадион нема никакве везе са нацијом, већ са мафијом !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.