Nacionalni tim za preporod sela Srbije: Mini pivare – isplativ posao

Ostavite komentar


  1. Neka prvo nacionalni tim za preporod sela objasni sadašnjim poljorivrednim proizvodjačima zašto su im u sred kalendarske godine (tj. odmah posle izbora) ukinuli SVE subvencije, SVIMA, i mladim poljoprivrednicima.
    Za pivo ćemo lako.

  2. Kao bivši radnik mini pivare koja je radila bez trunke hemije i bez dodataka kukuruza i sl. čistim ječmenim sladom dobijali smo vrhunski proizvod od domaćih sirovina koji naravno nije mogao da opstane kada je ušao tadašnji MB zatim po redu prodajom svih pivara mogli smo samo da stavimo katanac. Danas u ojađenoj drzavi koja nema tržište može da se radi samo za inostranstvo. Nešto slično kao kod organske proizvodnje koja nema širu upotrebu već samo uzak krug potrošaca

  3. Ajde nek novinari DANAS-a krenu po Srbiji,tragom Krkobabicevih misija u otvaranju seoskih zadruga da vidimo koliko ih ima,kako rade I sta otome misle zadrugari I koji su efekti.Ovako,ovaj EPP nas samo zbunjuje.Verovati,ili ne verovati.

  4. „Nacionalni tim za preporod sela“. E jesu aktuelne vlasti saljive ponekad.

  5. Ovaj krkobabić je veća štetočina nego što se mislilo !!!

  6. Ja sam bio jedan od osnivača jedne zanatske mini pivare i povukao sam se kada sam shvatio da od tog posla nema zarade. Čas retkim izuzecima kao što je „The Black Turtle“ koji je krenuo pre dvadeset godina, većina zanatskih pivara ne radi sa velikim gubicima. Zanatska proizvodnja piva ima smisla ako je vezana za ugostiteljski objekat, ako mislite da otvorite pivaru i živite od prodaje piva drugima, bolje da ne počinjete.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.