Nacionalni tim za preporod sela Srbije: Silosi i prerada žita su isplativ posao

Ostavite komentar


  1. Isplata se i te kako
    To najbolje zna zena Marijana Risticevica,
    Naravno on sa time nema nista

    1. Marijan Risticevic je prizetko i on nema svoju imovinu.Tast ga gurnuo u politiku da ne pravi stete na imanju. Tast mu jednom dao traktor da u traktorskoj korpi dotera 10,000 potpisa i da se slika , Risticevic zaglavio menjac i polomio birac brzina gurajuci na silu rucicu,Zena je ulozila kapital i nije vratila dug jel dug je otpisan , ali to je njeno imanje on je na p,,,kovini

  2. Ovi ljudi definitivno nisu popili kafu sa prosecnim proizvodjacem ovdasnjim… Dok dodje juli svi su u dugovima za seme, za djubre, za gorivo, za hemiju, bez zute banke, a ovi koji zive od budzeta pametuju o silosima i preradi…. I ja smatram da bi bilo dobro da svaki proizvodjac ulozi oko milion evra u povecanje poseda, izgradnju kapaciteta, kupovinu nove mehanizacije. To bi sigurno povecalo prinos… Samo, niko nema taj milion…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.