„Zadužimo se uz kamatu od sedam odsto da bismo podelili novac“: Kako izgleda „helikopterski novac“ na srpski način

Ostavite komentar


  1. A koliko su Vučić i „parizer“ družina pričala 2012.godine,kada su „zajahali „vlast o skupim kreditima koje je uzimala predhodna vlast ,a da sada oni to vraćaju uz kamatu od 1 % kreditima iz Emirata zahvaljujući Vučićevim prijateljima.Sada,kada plaćaju 7 % kamete ne pričaju o skupom kreditu,samo daj za uslove i ne pitaju.

  2. Strašno je to kad se daje novac narodu a nije strašno kad se taj isti novac trpa u sopstvene džepove. To vas boli.

  3. Poruka opoziciji na sve ovo što čitam na temu o vodjenju ekonomije: LUSTRACIJA prvo po SPS u a potom po svim koji su učestvovali u vlasti predhodne dve decenije!! Samo ako se to proglasi postoje šanse da Srbija krene napred a da mi gradjani dobijemo satisfakciju za sve ove godine pljačke državnog kapitala odnosno našeg kapitala! I to bi onda bio početak nečeg novog! Ovo šta danas nudi opozicija je bolje nego ništa ali je daleko od očekivanog!! Uključite se svi u politiku pa će biti bolje svima nama!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.