Najavom da gradnja Nacionalnog stadiona počinje na Praznik rada, Vučić ismeva radničku klasu

Ostavite komentar


  1. Veselenović je bio na listi opozicije, a sada kao sindikalac napada vlast…. Dve različite uloge, a svrha ista…. Nije kompetentan

  2. Radnička klasa za vreme Vučićeve vlasti živi bolje nego ikad… Početak gradnje stadiona na praznik rada još jedno priznanje radnicima

  3. Setimo se kroz istoriju,ko je gradio stadione i u koju svrhu !!!???? A ko je sve gubio vlast na stadionima ????

  4. Kad vidim sablonske komentare po modelu kratko ime i jedna rečenica pitam se samo koliko ste plaćeni i kako vas nije sramota.

  5. Pitanje za Aleksandra Vucica mirodjija mena da li se nacionalni stadion jede i kakvog je ukusa posto sa mojim primanjima tesko prezivljavam.

  6. Znaci cistacice po nekim bolnicama i dalje ce kablove sa vodom da sipaju u WC barem jednom na dan posto je vodo kotlic pokvaren.Kakva je to drzava u kojoj se jedan covek izivljava nad celim stanivnistvom i to za njihove pare

  7. Stadioni služe da oni uzmu pare. Uzimanje kredita za stadione je zločin protiv Srbije.

  8. „Radnička klasa“… U kojem veku vi živite… zar su ista klasa radnici koji rade u IT sektoru za 2-3-4000 evra, i kasirke na minimalcu ili nadničari i sezonci?

    BTW, mogli bi da pohvalite Vučića jer je najzad obnovljena tzv „srednja građanska klasa“, totalno urnisana u prethodnom višedecenijskom periodu. Uz to bi mogli malo da izanalizirate ko sada čini tu srednju građansku klasu.

  9. Batali čoveče stadione, narod je gladan. Životna sredina zagadjena, uloži u ekologiju. Ima toliko rupa koje treba popuniti.

  10. Treba mu mislim na Aleksandra Vucica,zabraniti da odlucuje o novcu gradjana Srbije i ekonomijom jer covek nema iskustva ,sto ne cudi jer covek nema ni dana staza.

  11. Sportski objekat koji nema atletsku stazu ne mozze da se zove stadionom jer to ime dolazi od imena za trkalisste na anticckim olimijskim igrama i ujedno je i mera za duzzinu – 600 stopa Herkulovih, 192 metra. Primer: na mestu Nep štadiona u Pešti izgradjeno je fudbalsko igralisste koje se zove Puškaš arena.

  12. Bebe umiru, bolesni ljudi sa dijagnozama za hitne operacije i tretmane cekaju na termin mesecima (ako ih uopste docekaju), a on gradi stadion. I jos se hvali time. Pa kako je ovo stvorenje jos uvek predsednik ove nase lepe zemlje?? Kako?

  13. Naši stari su bili sujeverni, pa velike i važne poslove nisu počinjali petkom.
    Može biti da ste i vi sujeverni. Po vama, treba početi, ali nikad.

  14. Došlo neko čudno vreme, malo je onih koji o bilo čemu nešto znaju, a mnogo je onih koji bi da o svemu nešto kažu!

  15. Ovo je najbolji projekat do sada ziveo vucic i vecina koja zeli buducnost srbije a protivnici

  16. U ovoj zemlji neodlučuju stručnjaci svoje struke ovde o svemu odlučuje jedan čovek

  17. Jahači Apokalipse haraju Srbijom vec desetak godina. Ovo im je šansa da stave jagodicu na tortu, plus EKSPO. Da zaokruže ludačko i zlobno uništenje Srbije. Većina tog novca iz skupih kredita kojim su nas zadužili besmisleno je razbacana na „projekte“ na kojima mogu najviše kajmaka da skinu i završila je u njihovim dzepovima i dzepovima botova, parazita koji žive na naš račun koji ga i ovde hvale, plaćeni tim našim parama. Bez savesti i iz koristi hvale propast u koju nas njegov gazda vodi.
    Ovde niko, izgleda, nije pročitao Domanovićevog „Vođu“?

  18. G-dine ja sam npr juče gledao trećeligašku prijateljsku utakmicu, pauza u prvenstvu. CZ i PAR su samo u ovom zimskom prelaznom roku uneli u zemlju skoro 30 miliona EUR (potencijalno sa bonusima i 35). Očigledno ne shvatate koliki je fudbal biznis postao.

  19. Poludeo čovek skroz .A stadion gradi da bi njegovi finansijeri maznuli lovu i dali naravno procenat.Troši pare da bi nafijaši iz Partizana i Zvezde zarađivali na prodaji igrača a vođe navijača valjale drogu.Ovamo nema novca za lečenje dece u inostranstvu(evo za osobu bolesnu od ms skupljaju dve godine novac , potrebno 50000.e za lečenje u Rusiji i ne mogu da skupe s diktator radi šta hoće).

  20. Ja se vec par godina trudim da Vas shvatim kao ozbiljan medij.
    MedjutimVi me svakodnevno vracate na pocetak i tako iz dana u dan.
    Jedino sto mogu do sada da zakljucim.jeste da ste nepopravljivo pokvareni i da Vam sve zivo smeta a natocito napredak Srbije.
    PREDLAZEM:
    OBJAVITE SAMO JEDNOM JEDAN AFIRMATIVAN TEKST NA BILO KOJU TEMU KOJI BI POZITIVNO.GOVORIO O SRBIJI PA DA VIDIMO REAKCIJU.

  21. Nemamo dovoljno školskih zgrada pa učenici nastavi pohađaju u dve smene. Razumem da ovde nije popularno graditi škole. Popularniji je onaj ko gradi stadione. Privući će više navijača ili što je sigurnije „navijača“. Biće više mržnje među mladima, više tuče, više Belivuka. Svaka čast, majstore.

  22. Koju radničku klasu. Radnici su otišli iz zemlje da rade i zarade. Gde ovde da rade kod Kineza u pelenama kao robovi po 16 sati.

  23. U zemlji koja je u fudbalu jedna od najsl
    abijih u Evropi u kojoj su klubovi totalno
    autsajderi,gde ima preko pola miliona
    gladnih koji danas nemaju šta da jedu,je
    dan Autoritarni vladar,bez bilo kakve disk
    usije o potrebi gradnje stadiona,odlučuje
    da SLUPA M I L I J A R D U avra!!!!!
    Da li smo mi normalan narod da jedan
    totalni autsajder u svemu,zaludi ovaj na
    rod i radi mu šta hoće.Za taj novac mogli
    smi da izgradimo 20000 stanova i rešimo
    problem mladih bračnih parova koji sa po
    rodicom imaju 100 000 ljudi.Ako ovoga uz
    urpatora ne zaustavimo,Srbija će definiti
    vno nrstati…

  24. I ovde se namnozili botovi,iste price kao na ostalim portalima.Dosadni ste sa Vucic ovo Vucic ono a Vucic nista.Zasto Danas objavljuje ove postove kada na kraju svugde vas pljuju.Primera radi ja kada pisem nesto sns novinama nista ne objavljuju.

  25. Samo da ovaj sto sebe naziva velikim Srbinom i svojsta Srbiju kao njegovu okućnicu koliko će tu biti novootvorenih radnih mesta koja će nesto da proizvedu, ne motanje kablova, koliko će skočiti neto bruto proizvoda?

  26. Kakav bombastičan naslov. Moglo je to da prodaje pod komunistima, sada je sve se too deplasirano, nažalost i smešno. Tuga…

  27. Sve je nadrealno,ima za stadione,nema za gladne,ima za hotelSlavija,nema plate za zaposlene u prodavnicama Matijevic,pa rade samo pola dana,kako ide,bice samo za njih “ananas……”,prvescemo se kao u onom vicu

  28. @Boki
    Zašto Vi ne napišete koji to „napredak Srbije“ pominjete pa da i mi znamo, a možda će i novine pisati o tome kada to saznamo i stvarno vidimo, i osetimo na sopstvenoj koži, novčaniku, frižideru, računima….a ne da nas vaš „šef“ na 41 televiziji (sa otetim, uzurpiranim nacionalnim frekvencijama da bi lakše lagao narod) ubeđuje da je ovo „zlatno doba“? Ako je nešto istina ne treba niko ništa da nas ubeđuje, valjda bismo to i mi osetili i znali ali za sada ništa od toga za nas. Još krivite novinare i medije koji ne pišu pohvalno o nečemu što ne postoji – uspesima vladajuće političko-mafijaške oligarhije? Te „uspehe“ će nekoliko budućih generacija da gladuje i otplaćuje, toliko nas zadužuju za ove budalaštine što rade dok se bahate i razbacuju našim parama. Šta tu ima da se hvali, prosvetlite nas? Možda ne znate da je Srbija jedna od najsiromašnijih zemalja u regionu? MI smo ti građani koji smo siromašnii ne neko tamo nego.mi.. Pa odakle vam ideja da mi pišemo „protiv Srbije“ ako pišemo da vlast u Srbiji ne valja i da će upropastiti Srbiju i sve nas? Zar Vi zaista verujete da je Vučić – Srbija? Toliko Vam je uspešno isprao mozak?

  29. Nije tačno. Radničku klasu su satrali vaši miljenici Iz dosa. Početkom 2000- ih većina radnika je radila neprijavljena a danas to skoro da nema. Može vas biti sramota

  30. Koli ce nam vrag taj stadion?Stucacemo gomilu para kojih nemamo.Verovatno se raduju samo oni sto se ugradjuju!

  31. Mi oko svega vodimo polemiku. Stalno smo necim ne zadovoljni. Bilo da je to lose ili dobro. Valjda smo takav namcorast narod lo prirodi. Kuca nam gori a mi se raspravljamo da li je treba ,gasiti kasicicom ili vatrogasnim crevom.I dok se raspravljamo oko ociglednih stvari kuca je vec izgorela. Zasto je to tako? Pa zato sto su nam na bitnim mestima ne posmeni i nestrucni ljudi. Bez samo kdgovornosti i sto svoj posao rade povrsno i nemarno. Dok nam zemlju orimaju i maltretiraju narod .Opozicija i vladajuca stranka jos uvek raspravljaju o izbornim rezultatima. Vodite racuna ko ce da vlada a ne cimecete i nad cimecete da vladate.

  32. Biće opravdano da vrednost investicije u stadion pređe milijardu evra samo ako će kapacitet biti povećan sa planiranjem h 50 hiljada na 80-90 hiljada koliko bi odgovaralo jednom nacionalnom stadionu. Ako ćemo imaoti ligu i reprezentaciju za svetski vrh, treba uložiti dosta novca.

  33. Castio Piksija sa 1,5 mil.evra za onu sramotu u Kataru.Dokle,kad ce neko da ga zaustavi?!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.