„Lepa populistička akcija“: Da li će „Najbolja cena“ smanjiti inflaciju u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Andrejev potrčko ne bi mogao ni u tele shopu da radi. Na šta je spala Skupština, nema nam spasa

  2. Svakom detetu u Srbiji obezbediti da jede hranu u kvalitetu koju jeda mali Vukan. To

  3. Ispada da su ovogodišnje „najbolje cene“ više od prošlogodišnjih „boljih cena“ i to u proseku za 20%, a neke su više i za 50%.

  4. Još jedna u nizu obmana!!! Prošle godine parizer pa penzionerske kartice koje donose neverovatne popuste ( ??? ), pa sada pašteta „Juhorova“ – dobraaa ( kaže PREDSEDNIK ) i još 200 i kusur proizvoda…dokle bre više???

  5. Mazanje očiju narodu. Cene su iste ništa se ne menja. Ali može se vlast promeniti, jer ovo je sramota šta nam rade kao da smo idioti.

  6. Pošten narod če to podržate i osetite, a ostali će to nazvati „populističkim potezom. Na narodu je da odluči!!!

  7. Evo ovako moji roditelji : Ni jedan IT radnik se ne buni zbog visokih cena u radnjama,ne buni se ni jedan visokoobrazovani covek,koji je zahvaljujuci svom obrazovanju,zaposlen u ozbiljnoj firmi za ozbiljnu platu.Vucic vam je ponudio laksi put,kupis diplomu,pojedes sendvic i eto posla u drzavnoj firmi u kojoj se nista ne radi,a prima se plata.Drzava se jednim delom zaduzuje,a drugim delom,vase plate obezbedjuje stampanjem novca.Da bi izbegao devedesete i one novcanice sa dvadesetak nula,on mora da vam uzme sve ono sto vam je dao.Kad dogori do noktiju on vam na mesec-dva da parizer za 200 dinara,cisto da na kratko podignete glavu iznad vode.Posle toga,ponovo,ronjenje na dah.Pa ko ziv-ko mrtav.Nije mi vas zao.Gore ste zasluzili.Zao mi je onog drugog,cestitog dela ovog naroda koji je kolateralna steta vasih,beskicmenjackih i pokvarenih odluka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.