„Najbrže rastuća ekonomija u Evropi“: Jedan kvartal nije trend, nama je potreban rast od pet do sedam odsto da bismo stizali Evropu

Ostavite komentar


  1. Molim vas uporedite ovo sa DOS-ovskom ekonomijom. BDP i kada je rastao bio je na konto privatizacije, a onda je sve to oboreno ogromnom inflcijom i padom dinara. Tako da manje kukanja, ako već ne može da se priznaju pozitivni rezultati, ne bi trebali ni da se ovako besmisleno pljuju.

  2. @Arda, red bi bilo i da kažeš da je DOS došao u opustošenu zemlju. Državni budžet 300 miliona dolara, Vučić na 9 miloiardi. Svi veliki privredni kompleksi uništeni. Ratovi, sankcije. Pritisak iz Haga, Vučić došao na gotovo. Ovog sad ništa sa zapada ne pritiskaju, jer ko zna šta im je obećao.

  3. Jedna lasta ne čini proleće ali ajde da damo šansu , da vidimo na kraju godine

  4. Otkud najveci raskorak izmedju privrednog rasta i standarda gradjana? Uz napomenu ova vlast je kreditno zaduzila drzavu u 12 gofina za 24 milijarde evra! Tako i baba Kurana moze da vlada!

  5. Vi novinari nam kvarite prosek svojim bednim platama. Ne znam zašto pristajete da za tako male pare svakodnevno lažete ovaj narod… Mogu da razumem jednu Rejčel Medou, ona laže svoje Amerikance za skoro 100 soma dolara DNEVNO(!), ali vas zaista ne razumem….

  6. Rast na čemu?Zaduži nas 25 milijardi,neotvori ni jednu našu fabrike i priča o cemuu?!!

  7. Ekonomski tigar polomio zube hrani se kašicama i čorbi cama
    Što reče Đoković laaakkuuuu noć Srbijo

  8. Najskuplje gorivo u okruženju, najveće putarine u evropi…..
    najmanje plate u okruženju……. treba li još nešto, pametnom dosta.

  9. „Verujem samo onim statstickim podacima koje sam ja, licno falsikovao“ rece onomad
    Winston Churchill.
    Hvala na objavljijanju mog komentara an gornj clanak.

  10. Najskuplje gorivo u okruženju, najveće putarine u evropi…..
    najmanje plate u okruženju……. treba li još nešto o „najbrže rastućoj“ ekomomiji, pametnom dosta.

  11. Osetim tu tvoju najbolju ekonomiju u Evropi, u odnosu prihodi – rashodi, prihodi kao u Africi, a rashodi kao u Nemačkoj, mnogo ste “ pametni“.

  12. Da ekonomija nije strogo kontrolisana inda ljudi mogu da ulazu pare gde i kako hoce bez straha od lokalnih kauboja Srbija bi rasla munjevito. Ovako tesko.

  13. Hrana najskuplja,struja poskupela 100posto,putarine najskuplje,zaduzeni previse,sve zivo sto moze se oporezuje…plate najmanje…tako da budite realni bar kad nesto pisete..

  14. Pa niko nije lud , da bi poverovao u ove njegove lazi.Svi znamo kolike su plate i penzije da zivimo u siromastvu.Najbednija drzava na svetu sa najnizim standardom i primanjima.Na kojoj planeti on zivi, da li misli da je narod toliko glup, da veruje u njegove bajke _ lazi ?!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.