Najveći kineski projekti zasad ostali na papiru

* Očekivalo se da će rekonstrukcija pruge Beograd - Budimpešta, dogovorena 2014. u Beogradu, biti završena za dve godine * Prvi komercijalni ugovor u tom poslu potpisaće se za nekoliko dana u Rigi * Ovih dana tek stigli sertifikati za firme koje izvoze jagnjetinu
Iako je pre dve godine u Beogradu Srbija dogovorila značajne poslove sa premijerom Li Kećijangom

Ostavite komentar


  1. Sa Vuckom i Dacom ,su svi oprezni u ulaganjima……..da ova dvojica ne zagrize i kashikice kad pocnu da srcu "supicu"…….

  2. Nisu to projekti koji su ostali samo na papiru, vec je to Vuciceva laz, i obmana naroda za prikupljanje politickih poena. Arapski milionski projekti, pa Kineski, pa Nemacki, iotd. Pa gde su te silne kompanije sto su trebale da dodju u Srbiju. Dali vama narode nije jasno, ili ste gluvi i coravi da neraspoznajete laz od istine.

  3. ““““Možda je sporo, ali biće““““….. Da, i ““Štefica Cvek““ je gajila istu nadu. I na kraju, kao što znamo – ćorak.

  4. Poruka! Ja,Aca Vucic iz moga kabineta!
    Srbija i Srbi su srecni ( kao na lutriji ) sto me imaju za premijera ili, kako kazete, predsednika vlade.Mogu vam obecati sve sto volite cuti. Uz veliki aplauz uzdizete moju dusu i zamisljenost da sam Prvi, Najbolji, Spasioc srpstva. Koji put me uhvati strah da ne nabijete zuljeve dok mi aplaudirate.
    Toliko za sada! Nastavite tako! S druge strane, u nebeskoj SAO obecam vam bolje plate, vise Arapa i Kineza koji su se davno tamo odselili!
    Vas voljeni i nezaboravni sin i junak, Aca Vucic

  5. Prosla su vremena ekspanzije Kineske privrede… Nema koncesija vise, samo kes krediti i to u dolarima. Ali u sve to ne zele da veruju nasi napredni ekonomisti poput Vucica, Vulina, gospodina Aflatoksina i Vujovica. Vucic je pravnik, ali je on sveznajuca neznalica!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.