Najveći problem kompanija kako privući i zadržati zaposlene

Ostavite komentar


  1. Gluposti. Mnogo je jasno: povecavajte plate po zasluzi i povecanju obima posla i dajte mogucnost za cesca unapredjenja. Prosto. Jednom recju, ljudi rade za novac, a ne tapsanje po ramenu.

  2. Kasno su se setili da umesto malih zarada, neplaćenog prekovremenog rada, mobinga, nepotizma i bahatosti poslodavci u ovoj napaćenoj zemlji „brinu“ o radnom kadru !!!

  3. Dobrim platama(s kojima moze da se pristojno zivi a ne jedva sastavlja kraj s krajem) i korektnim uslovima rada, postovanjem prava radnika (na radno vreme, god.odmor,br radnih dana u nedelji…). Sta tu nije jasno

  4. Ova drzava sa ovakvim sistemom i ne zastite radnika ne zasluzuje da ima ijednog radnika u privatnom sektoru.
    Doveli kao strance kojim upravljaju Srbostinci i rodbinske veze.Udju u bankrote pa mole drzavu da ih izvlaci jer imaju puno radnika..

  5. Jednostavno je, ne tretirajte zaposlene kao decu, nego kao odarsle ljude.. Za početak..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.