Koliko zarađuju najveći trgovinski lanci u Srbiji i da li su oni krivi za inflaciju?

Ostavite komentar


  1. Kako je moguće da su trgovci bahati a imaju niže cene nego ns pijacama. Ko je tu bezobrazno skup. Zašto neko ne smiri naše proizvogjace hrane koji stalno kukaju a ubijaju nas cenama i hemijom. Ja već dve godine ne kupujem ns pijaci samo se prosetam da vidim bezobrazluk.

  2. Statistika je majka! „Prosečna stopa marže je 18%“. A šta i koliko ulazi u taj prosek? Da li je normalno što se u takvom proseku skrivaju i marže na pojedine proizvode od 60%?
    To nije marža, to je lopovluk.

  3. Ja živim u Nemačkoj pa dosta idem i u Švajcarsku vidim cene kad sam bio na godišnjem kuci to je abnormalno da je u Srbiji sve sve skuplje nego ovde a ljudi nemaju ni polovinu te plate kao napolje ne razumem kako to sad funkcioniše

  4. Kriv je isključivo glupavi narod koji bira najgore koje ima da mu odlučuje o životu… Jeftin narod… Naivan…

  5. I sad koga i vi lazete i pišete nebuloze kad ja radim u računovodstvu jednog trgovinskog lanca i marže idu i do 100%

  6. Znači vlasnici trgovinskih lanaca su krivi za sve…i samo da pitam,za komsinicu,kolika je plata radnika u tim lancima da li je visa od 400eura,obzirom na ovolike zarade ,obtre kapitala kako god,kome ide taj novac

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.