Nakon iznenadnog odlaska ruskog investitora, radnicima u Vranju ponuđeni otkazi

Ostavite komentar


    1. Tako će i svi ostali, čim država prestane da im plaća što su uopšte tu. A „investitorima“ država da sve gratis, ispuni svaku želju, podari silne hiljade evra po radnom mestu, oslobodi svih plaćanja…i onda belosvetski prevarant dođe i napravi liniju nameštaja za određenog kupca, proda, i pobegne. Takav investitor bi bila i moja baba, čak bolji, jer ona ne bi pobegla. Isto to je uradio i Nemački „investitor“ koji je u Smederevu preradio izvesnu količinu ribe i pobegao. I nikome ništa. Jeres je pominjati Fiat u ovoj zemlji, ali i oni su došli samo zbog tog jednog modela kome sledi gašenje, i odoše. Odluku prolongiraju samo iz razloga što im se isplati da budu ovde i kada ništa ne proizvode.

  1. Hoce li sada onaj ko je doveo ovog „investitora“ da odgovara? Kako je uopste moguce da vlasnik zbrise? Nije nam ovo prvi. Pobegli su Rusi i iz beogradskog Rekorda i ostavili dugove za gas. Kada se vlast na sva usta hvali svojim investicionim „uspesima“, mogla bi da prihvati i odgovornost za neuspehe. I napravi zakon koji bi sprecio ovako sposobne ulagac da nestanu i ostave pustos. A mene interesuje i ZASTO su hteli da im daju subvencije?

  2. Samo pitanje: sta gradonacelnik ima veze sa otkazima i da li se otkazi „nude“ ili daju?

  3. Svi kod vučića po objašnjenja, kojih, naravno, nema. Osim da su ti njegovi „investitori“ isti lopovi kao i on koji ih je i doveo. Kakav predsednika (nikakav) i kakva vlast (nikakva) takvi su i strani „investotori“ (nikakvi), a to što su ovi odbegli kriminalci iz Vračnja Rusi na njajbolji način potvrđuje notornu istnu da se od Rusije i Rusa treba kloniti svuda i svakako. Oni dobro Srbiji neće dponeti kao što ni vučić nije doneo. Naprotiv uništio je zemlju i upropastio narod! I zato će da odgovara pred sudom uskoro.

  4. A da policija proba da uhapsi tog biznismena…ako nije u Srbiji da trazi izrucenje preko „interpola“?

  5. Tako je to kada VLAST dovodi investitore po dogovoru -PROBAJ NISTA TE NE KOSTA. Cak sta vise vlast pomaze odredjenim subvencijama te investitore ,,probaj nista te ne kosta,, da bi sebe dizali rejting kod biraca i naroda koji pojma nema sta se u stvarnosti desava. Lako je zakljuciti da je vlast jedini krivac. Jer da nijesu davali takve ponude mlogi da ne kazem svi investitori nebi dosli i ,,probali jer nista ne kosta,,….
    Nije problem sto investitore ne kosta nego je problem sto ni vlast nista ne kosta dovodjenjem LAZNJAKA investitora…
    Da ne duzim, vazno je da rejting ne pada AV i SNS……Informeru, Alo, i kojekakvim seoskim komentatorima i kafanskim analiticarima….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.