Nakon pisanja Danasa poljoprivredniku iz sela pored Zaječara isplaćen zaostali dug za otkup višanja

Ostavite komentar


  1. Nakon pisanja Danasa? Zar mislite zaista da je to razlog i da li je realno da imate tako visoko mišljenje o sebi?

  2. ”hvala vam što ste pisali…” , baš me zanima za koga je\će glasati na izborima…svi se sete N1 i Nova s, Danasa, ….kad su u frci, a kad se glasa veruje se Pinku i Hepiju.

  3. Poštovani gospodine Stojanoviću,

    Nadam se da ćete u budućnosti svoje tekstove pre objave detaljno prekontrolisati ili ih proslediti nekome da učini to umesto Vas, pošto je „neisplaćen“ pridev i kao takav se piše spojeno, a mediji bi prvi trebalo da ispune svoju ulogu, a to je da vode brigu o načinu na koji izveštavaju javnost.

    Zatim, želim da Vam se zahvalim što ste dali glas „običnom” građaninu koji trpi nepravdu i lopovluk. Nadam se da ćemo čitati više takvih priča, ali se nadam da ćete temu maltretmana poljoprivrednika proširiti i na taj način skrenuti daleko više pažnje na sistemske probleme. Najzad, mediji nisu tu da “rešavaju probleme” kako Vi napisaste, već da na njih skreću pažnju javnosti.

    Svako dobro!

  4. А dali državu inreresuju stara fiktivna PIO dugovanja poljoprivrednika zbog kojih smo morali da odjavimo gazdinstva,da se odreknemo sunvencije,a na pomolu je i porodično odricanje imovine koje datira od 1921godine!

  5. Cilj je države da se uništi poljoprivreda u Srbiji..sto se vidi po broju sela koja se gase!!Krkobabić i njeva ideja zadrugarstva je potpuno suludo ideja..koja nema nikakav efekat..i trebao bi da napusti politiku on i njegov sin!!

  6. Problem je sto Srbi nece u sistem gde su proizvodjac,preradjivac i prodavac.To je sistem koji garantuje opstanak sva tri ucesnika u jednom finalnom proizvodj.Ovako pored proizvodjaca,zna da strada i otkupljivac / preradjivac/.

  7. Bravo..aj vidi te da se i nama isplate zaostale plate sto subostale od raznih provatizacija..dogorlo nam do nokata

  8. Država prva po stopi rasta u regionu???(…vredan čovek sve potlačeniji…sela nam sve propadaju…)

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 8

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.