NALED: Inspektori zatvorili 41 odsto objekata jer ne kucaju račune

Ostavite komentar


  1. Nas fiskalni je naucni rad za fiskalni rc na zapadu. Ovo samo gadja sitne trgovce, a velike strane ( Naled favorite) subvencionisemo…. Btw sta je to Naled?

  2. Problem je radna nedelja od48 sati,sto je tesko dokazivo,i neplacanje rada na drzavne praznike.Npr. moje kolege nisu ni znale da je vaskrsnji petak i ponedeljak drzavni praznik.

  3. Sve zavisi gde je objekat. Her Žika od Sopota večiti prvi čovek dozvoljava ne evidentiranje prometa. U kineskoj radnji nema šanse da dobijete račun sa obrazloženjem da plaćaju enormnu zakupninu pa su oslobodjeni izdavanja računa. Da ne govorimo da u pola objekata nema mofučnosti plaćanja karticom.

  4. U budzet ima da se uplacuje silom ili milom. Kako bi drugacije bagra pljackala, ispumpavaju novac preko svojih stranackih firmi a odgovornost je politicka.

  5. Samo ko je osnovan do novembra 2021. moze da ostvari pravo na subvenciju, plus obavezno oko 2000 mesecno za licencu, *odrzavanje*…. Zadatak je unistiti male privrednike!

  6. Nastavlja se ubijanje malih privrednika i favorizacija velikih lanaca. NALED je samo pion u toj igri.

Ostavite komentar


Ekonomija

Martinović: Aleksinac je primer da ukoliko se poštuju ekološki standardi, životna sredina nije ugrožena u rudarskim krajevima 9

Martinović: Aleksinac je primer da ukoliko se poštuju ekološki standardi, životna sredina nije ugrožena u rudarskim krajevima

Uz poštovanje ekoloških standarda, poljoprivreda i životna sredina ni na koji način nisu ugrožene u rudarskim krajevima i nisu u suprotnosti sa eksploatacijom mineralnih sirovina, poručio je danas ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Martinović u Aleksincu, gde je obišao tri domaćinstva koja se bave pčelarstvom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.