Napravili biznis od utočišta za preduzetnike

Kroz centar je prošlo 30.000 ljudi. Pomogli su pokretanje 50 startapova, koji su prikupili 2,5 miliona evra, doneli deset miliona evra prihoda
Ideja za biznis: Grupa mladih pomaže IT startapove u Srbiji i na taj način i sama zarađuje

Ostavite komentar


  1. Mozda gresim ali ova me prica neodoljivo podseca na consalting agencije koje su svojevremeno nikle kao pecurke po Srbiji – toliko obuke za posao a posla nigde. Kao i skole za strane jezike. Dodjete na predavanja, tamo vam se nesto prica, 1% shvati sustinu i ucini nesto ali zato 95% plati uslugu. Trebalo bi da ovakav pristup ima sama drzava sa strategijom razvoja IT sektora gde bi takvi naucni centri bili ekonomski pristupacni sirem auditorijumu sa ozbiljnom obukom u materiji – ne novca radi, vec buducnosti drzave radi…

    1. Najveci broj predavanja u startitu su besplatna, bar ona na koja sam ja isla 🙂
      A takvo umrezavanje jako znaci i potrebno je za industriju za koju su potrebni neki novi standardi.
      Ne sudite prebrzo

  2. Najbolje mesto za prvi korak u IT ali i za svaki naredni. Bilo da ste apsolutni pocetnik ili strucnjak. Poznanstva koja sam stekao na predavanjima i raznim okupljanjima su neprocenjiva.

Ostavite komentar


Ekonomija

Sindikat Nezavisnost: Tražićemo povećanje minimalca 10

Sindikat Nezavisnost: Tražićemo povećanje minimalca

Predsednica Ujedinjenih granskh sindikata (UGS) "Nezavisnost" Čedanka Andrić rekla je danas da će na pregovorma o minimalnoj ceni rada za 2025. tražiti da taj iznos premaši cenu minimalne potrošačke korpe i bude u skladu sa troškovima prosečne potrošačke korpe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.