Napredovanje u Mozzartu je sigurizza: Dođi da ostaneš 1Foto: Mozzart

Kako god da definišemo rast, on je nemoguć bez podrške. U poslovnom svetu, a posebno velikim korporacijama kakva je Mozzart, ona podrazumeva menadžere koji umeju da prepoznaju kvalitet,  trud i zalaganje kod mladih kolega i zajedničkim snagama izgrade nove karijerne puteve. Upravo ove osobine izdvojile su Admira Hanića, koji je za kratko vreme od pozicije operatera napredovao do asistenta menadžera podregiona.

Mladi Mozzartovi operateri godinama su primer zašto je ova uspešna srpska kompanija sinonim za karijerno napredovanje. Kladilačkim žargonom – „sigurica“ za lični i profesionalni razvoj.

– U Mozzart sam došao iz ugostiteljstva, na preporuku, zbog sigurne zarade, mogućnosti napredovanja i izgradnje karijere. Zato sam od starta svoje obaveze i zadatke veoma ozbiljno shvatio i težio ka usavršavanju. Međutim, nisam očekivao tako brza napredovanja, a ona su jedno za drugim usledila čim sam pokazao svoje zalaganje, tačnost i preciznost koju su moji nadređeni odmah prepoznali, kaže Admir.

Prema njegovim rečima, prvi utisak na tada novom radnom mestu bio je osećaj pripadnosti i predusretljivost kolega koje su bile tu za njega u svakom trenutku.

– Mi smo svi kao jedna velika porodica, koliko god to zvučalo kao floskula. Koleginice i kolege su uvek tu da izađu jedni drugima u susret kad zatreba, a pozitivna atmosfera na radnom mestu je ključ za uspeh.

Napredovanje u Mozzartu je sigurizza: Dođi da ostaneš 2
Foto: Mozzart

S obzirom na prirodu posla, ali i veličinu našeg sistema, svaki dan je drugačiji, a jedno od zaduženja asistenta je da uvek budemo dostupni kolegama, a osećaj da sam nekom uspešno pomogao me posebno ispunjava, objašnjava Admir, koji naglašava da je najveću podršku tokom razvoja karijere dobio od svog menadžera.

Poseban osećaj sigurnosti je kada je nadređeni uvek na raspolaganju, dostupan i spreman da sasluša, a Admir je od prvog dana mogao da računa na savet, sugestiju, pomoć i zajedničkorešavanje nekih problem.

– Taj osećaj sigurnosti je zaista dragocen i zato bih svima preporučio da se oprobaju kao operateri na uplatnom mestu, jer su pred njima zaista brojne mogućnosti i podrška svih kolega i nadređenih. Osim što je lider na tržištu, Mozzart je velika kompanija koja ima mnogo različitih sektora, a samim tim dosta mogućnosti za napredovanje i izgradnju karijere, objašnjava Admir Hanić napominjući da su mnogi njegovi poznanici to već uradili, a onda i ostali u kompaniji jer su im se dopali uslovi rada, sigurna zarada, bonusi, mogućnost napredovanja, kao i vrednovanje truda i zalaganje.

DOĐI DA OSTANEŠ – prijavi se na LINKU

Želiš da se preseliš u Beograd, ali te brine gde ćeš stanovati i da li ćeš naći posao? Kompanija Mozzart, prva domaća kompanija koja je proglašena za Top poslodavca u Srbiji, nudi ti posao operatera i plaćen smeštaj za prva četiri meseca. Pored privatnog zdravstvenog osiguranja, dobijaš brojne obuke i mogućnost za napredovanje na druge pozicije u kompaniji, a tvoje je samo da se prijaviš na linku ili da pošalješ CV na [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari