Oglasila se Narodna banka Srbije povodom najave ukidanja dinara na KiM

Ostavite komentar


  1. Ovo sa dinarom na KiM je prelilo čašu. Očito hoće rat oni-Kurti, ili NATO-SAD. Jeli moguće da je Evropa dozvolila sebi da se sa njom ovako igraju i ignoriše svetska pravda u koju se zapad kune. Kurti pravi budele od velikog dela evropskih lidera, a oni to tilerišu da se ne zamere SAD. Ako su spremni da budu robovi neka im bude, ali Srbija to nije ni bila niti će biti.

  2. SRB pravi nepotrebnu galamu sa tendencijom stvaranja tenzija koja su zaista nepotrebne. Sa dobrom voljom: jednostavno moze da puni bankomate sa dinarima u Srbiji (u masama koja odgovaraju kolicinu plata, penzija… ) a gradjani Kosova sa karticama, da ih podizu bilo gde po svetu ukjucujuci i u Kosovo…Ja na primer, moju platu u stranu drzavu , sa karticom mogu da ga dizem bilo gde u svjetu, pa i u Srbiji u dinarima, i u Makedoniji u denarima, i u Albaniji u Lek-ovima, i u Kosovo u euro…Nigde po svetu nema transport gotovine od jedne u drugu drzavu za isplatu plate i penzije..

  3. Ova basa vlast samo laže.To sam videla lično na svim telefonski računu,kada su dali broj Priština,a nama rekli da ne brinemo,jer će sve biti po starom.Ali nije bilo.Slagali su.I sad lazu.Odavno se za ovo zna jer je to u sporazumu ohridskom.A ljudi se ne obavestavaju,i onda didnu u šah mat poziciju..

  4. Srediće to guvernerka, kao i krompir-inflaciju, ali oglašavanje je baš stručno i podugačko za čitanje.

  5. Vretiće nam Dinare a uzeti Evre.Kao što su Slovenci uradili, pa izazvali inflaciju u Srbiji.

  6. Resenje je veoma jednostavno, to bankari znaju, a politikanstvo na stetu naroda treba konacno prekinuti.

  7. Kako će sada
    Placanje u eurima koji imaju pokriće i koji ne mogu jednostavno da se naruče sa topcidera onoliko koliko zatreba
    Polako klupko počelo da se odmotava

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.