Narodna banka Srbije smanjila kamatnu stopu

  1. Smanjenjem referentne kamatne stope od strane NBS,trebalo bi da odreaguje poslovno bankarstvo u smislu smanjenja kamatne stope na zaduzenja privrede i gradjana. Dali ce se to desiti,iskreno ne verujem. NBS ne sme potegnuti prerogative koi joj stoje na raspolaganju,iz razloga sto su poslovne banke nasih zapadnih gospodara,a sluga nikako ne sme ljutiti gospodara. Setite se samo blama oko „troskova obrade kredita“ kada je vlast izvrsila pritisak i na sudstvo koje danas donese jednu odluku a svtra dijametralno suprotnu sve u intetesu banaka.
    Srbija je jedna kolonija malo modernija od onih Africkih,a koliko vidim i one se oslobadjaju dok ce u Srbiji cvetati neokolonijalizam sve dok vlast preobracenih radikala bude manipulisala ovim narodom kao da je taj isti narod bez mozga(cesto se zapitam mozda i jeste).

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.