Narodna stranka: Vlada da objavi sve detalje oko kredita koje Srbija uzima od stranih poverilaca

Ostavite komentar


  1. Dokle smo mi stigli kad on, Jeremic i Ponos pricaju sta je pogubno za Srbiju, da se ne kriju tajne a narocito o ARBITRAZNIM SUDOVIMA! Krenite malo po Sboji i vidite koje ste ljude postavili za poverenike vase stranke. Dno dna!

  2. Pre nego i spomenete objavljivanje bilo kakvih ugovora „u javnom interesu“ prvo tražite da se objave ugovori koje je potpisao DS i Boris Tadić sa Fiatom jer ni dan danas se detalji kriju i drže kao strogo poverljivi. Kad se to objavi onda možemo idemo dalje … Usput, u kojoj to uređenoj zemlji može svako kome to padne na pamet da ima uvid u državne ugovore? Izgleda da mnogi u ovoj zemlji nemaju blage veze šta je demokratija i šta podrazumeva. Ali lepo i populistički zvuči kad se takvim pitanjima skupljaju jeftini politički poeni i „demonstrira briga za narod i državu“

  3. Statisticar, po vama je normalno da Brnabic ili diplomac Mali uzimaju na zajam novac u ime svih nas. Znaci normalno je da mi vracamo a koliko i zasto ne! E svaka chast.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.