NBS: Kamata na nedozvoljeni minus 32,17 odsto na godišnjem nivou

Ostavite komentar


  1. dobro je da ste se setili da spomenete komercijalnu banku sad kad je kupiše slovenci dodato nlb…učinak odmah su počeli da zatvaraju poslovnice gubitak klijenata redovi ispred banaka , se slika uništenja te banke nikada se nije čekalo u redovima dok je bila komercijalna sad redovi redovi..gašenje filijale pa spajanje dve dokumentacije svuda .. privatnici napuštaju , vrh osin..Veliki deo divnih ljudi stručnjaka je napustio banku…i sad odmah je podigla sve takse čim je prestala važnost dok nbs o Visinama naknada , odmah sve samo da bi nadoknadili uništeno, kako je poslovala ta nlb nije poznato ali uništena je kom banka
    … lepo je što je nbs prikazala pa eto prilike postati klijent pomenute banke procredit.

  2. Овде код нас би министарство финансија затворило те банке. Највећа камата за недозвољени минус је 15.45 %.

  3. Овде је дозвољено максимално 15.45 %, а има и много нижих постотака. Овде би министарство финасија затворило те банке.

  4. Dok je ovce biće i makaze!
    Udrite samo po ovu sirotinju, i najbolje je da kamata na dozvoljeni i nedozvoljeni minus bude 100 % a da kamata na dinarsku i deviznu štednju na godišnjem nivou bude 1 dinar.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.