NBS: Neće biti više poskupljenja hrane do kraja godine

Ostavite komentar


  1. Imlek radnjama već najavio poskupljenje najkasnije od 1. septembra za 10% (za proizvode iz Subotičke mlekare čiji su vlasnici, a pritom su već smanjili procenat masti na istom)

  2. Iscepite si diplomete svi vi koji računate stopu inflacije i nemojte više obmanjivati narod Srbije.

  3. Uskoro se ionako ništa ni neće kupovati,pa propadnite i zatvarajte radnje,kad ste alavi ,pa dizali cene u nebesa,pod izgovorom rata. Ja sam se odrekao mnogo čega i mogu vam reći da se bolje osećam.

  4. Znači odatle idu naređenja kad šta
    da poskupi. A ja mislio da to reguliše tržište.

  5. U tom cilju kompletno rukovodstvo NBS dohvatice se motika i utrostruciti prinos povrca i voca.

  6. Da li ste čuli da je pljeskavica 50grama mesa i 50 grama luka 500din?Od nje se pdriguje narednih sat vremena,o čemu vi pričate.

  7. Sa pola miliona plate i ja bi reko čak i tvrdio 8% inflacija nek siđe u realnost 45 iljada plata kod privatnika pa onda nek širi njene fantazije.!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

"Besmisleno da Zapad ulaže pare u rušenje Vučića, kad je on garant da će litijum otići kod njih": Zašto državi smeta novac koji dobijaju NVO kada i sama dobija milijarde pomoći od EU i SAD? 8

„Besmisleno da Zapad ulaže pare u rušenje Vučića, kad je on garant da će litijum otići kod njih“: Zašto državi smeta novac koji dobijaju NVO kada i sama dobija milijarde pomoći od EU i SAD?

Sukob vlasti i nevladinih organizacija (NVO) nije novost u našoj zemlji, ali je ovih dana došlo do kulminacije, kako se šire protesti protiv iskopavanja litijuma. Predstavnici vlasti zameraju NVO primanje novca iz inostranstva, iako je sama država najveći primalac donacija različitih svetskih fondova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.