NBS: Novčanice osme serije švajcarskog franka povlače se iz opticaja 30. aprila

Ostavite komentar


  1. Kod kojih banaka da zamene ili polože franke na račune kada su sve banke zbog ove zamene onemogućile klijentima polaganje švajcarskog franka na devizne račune, čak i onima koji već imaju otvorene partije za švajcarce, bruka i sramota. NBS daje samo neke preporuke, nikoga ne obavezuje.

  2. Poštovani, danas sam bila u dve menjačnice, ovlašćene kod Narodne banke Srbije, i obe traže da najpre stare novčanice prodam a zatim nove novčanice kupim po prodajnom kursu menjačnice. Samim tim informacija da se novčanice menjaju bez nadoknade nije tačna jer su gradjani na gubitku zbog razlike između prodajnog i kupovnog kursa. Da li sam ja loše razumela vest? Ili menjačnice samo koriste priliku da zarade i ko može zaštiti građane u tom slučaju?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.