NBS: Šoškić manipulisanjem neuspešno pokušava da umanji ekonomske rezultate Srbije

Ostavite komentar


  1. Eto, čim se neko ime provuče u medijima kao protivkandidat SNS-ovcima, kreće odmah kampanja protiv njega, makar preventivno. Ma znamo mi da je Cica najbolji guverner svih vremena, i ne sme joj niko ništa prigovoriti, osim naravno, „šefa“.

  2. čim reaguju ko opareni znači da je šoškić pogodio tačnu „u sridu“. aposlutno sve podatke lažiraju, ja ne bih verovao ni u kakve podatke o bdp-u koja dolazi iz njihove kuhinje. U suštini oni su od 2011. kada smo imali 49 mil. $ BDP doveli do 52 mil $ BDP 2020. godine. Dakle toliko priče a za 10 godina su podgili BDP za manje od 10%. Treba da se srame koliko lažu građane.

  3. Znaci da NBS nije intervenisala na deviznom trzistu dinar bi bio jos jaci?? Pa otkuda onda inflacija u dinarima ako je dinar toliko jak?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.