Nova verzija stare stvari: Šta se zna o penzionerskim karticama koje su najavili Vučić i Mali

Ostavite komentar


  1. Opet neka prevara. Naravno da će prvo podići cene, a onda velikodušno navući penzose.

  2. Beogradski penzioneri su već imali takve kartice.Najatraktivniji popusti bili su za pogrebne usluge i betonsku galanteriju jednje radnje na Ibarskoj magistrali.

  3. Ove kartice koristiće samo firmi koja proizvodi kartice. Pretpostavljam da je u pitanju,opet,neka burazerska šema. Ni ove postojeće ne služe ničemu.

  4. Bese ne tako davno uvedene penzionerske kartice i ako sam dobro razumeo sada ce se one zameniti sa nekim novim savremenijim, zasto? to se ne kaze, samo kazu savremenije? PIO fond bi trebalo da ima spisak svih penzionera, tako da je malo cudno da sada penzioner treba da se prijavljuje? Osim ako se na ovaj necin zeli utvrditi koliko penzionera stvarno ima i iz koje kategorije, mada i to treba da ima u PIO fondu? Nadam se da iza ovoga prijavljivanja ne valja se nesto iza brda. Jos lepse je sto se najvaljuje a nista jos nije uradjeno osim da ce to biti. G-din. MIlan Kovacevic je to lepo rekao i potencirao sta je pametnije da se uradi jer osnova ovoga je da najugrozeniji penzioneri dobiju neki benefit zar ne. Nadam se da ovo nema veze sa nekom najavom nekih izbora u skorije vreme, bas tamo negde kada bude pocetak koriscenja kartica za koje ne vidim iskreno potrebu jer vec postoje kartice koje je izdao PIO fond poodvano, samo bespotreban trosak, odnosno nekome dobitak. Ziveli

  5. Уводе се тачкице, ко за време комуниста.

  6. Nikada penzioneri nisu imali popust na ceo racun nego samo na neke artikle. Uglavnom roba pred istekom roka

  7. Ne razumem čemu.druga kartica kad jednu već imamo.Imamo i senior kartice koje ničemu ne služe.Samo se neosnovano troši nas novac za stampanje

  8. ZaleteoPS se v U C IC da sa SPS raskine,ai kad je video da ga ulica sledi,odmah ,daje penzionerima kartice i krece u borbu za nove izbore.

  9. Debelo ce neko da zaradi pa penzioneri su vec dobili 2 vrste takvih kartica, ,,neko je debelo zaradio na tome taj sto je uradio taj posao, ali nema vise da se mogu koristiti i umanjiti racun, jel kada se nesto kupi u prodavnici ,,maxi,, oni kazu da je kupljena roba na ,,popustu i zatvore pricu ..a kod ovih isto samo sto ce neko i sada debelo da zaradi na ,stampi tog obavestenja i na karticama eto gde se trose pare iz pio fonda .pocelo je urusavanje istog..pocelo..dosao novi lik i trosenje para na ,,glupost..

  10. sta se desava sa Uredbom koju je donela Vlada i usvojena je u decembru da se penzionerima sa primanjima manjim od 43000 do novembra 2023 daju dodatna sredstva. sad se o tome nista ne govori. novinari bavite se tom tematikom

  11. Sta je ovo sa karticama trebalo Vucicu I Malom ? Navukli su samo srdzbu zbog lazi.Pa njih dvojica su pre koju godinu pustili penzionerske kartice.To je bio fijasko.Sad ponovo stampaju nove za koje ce biti osim troska promasaj.Za obojicu vazi ispeci pa reci.Ovim je Vucic sebi dao ponovo autogol.

  12. PRVO zašto da se prijavljuju penzioneri od 1.marta,šta PIO nema spisak penzionera,šta se radi u ovoj Srbiji je ravno „ludilu“?

  13. Pokazao senior karticu za popust 25%za usluge na Novom groblju rekli mi da popust važi kad umrem!!! Popust od 50% važi za rimski bunar a šta ako dole još drže Turke…?

  14. Posto 15 marta nisam u srbiji vracam se tek u aprilu jeli to Kasino za prijavu pz

  15. Imam karticu ali osnovne namirnice koje godinama kupujem nikada nisam dobila ni jedan procenat na ni jednom artiklu

  16. Prevara, laž, korist NULA. Neki će sigurno dobro zaraditi: štampanje, projekat, izrada kartice. Ohooo, biće tu dobre love za kumove.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.